Овен

Сегашното ви състояние на ума не ви позволява да присъствате много от сантиментална гледна точка . Прекалено сте заети с работа или други шеги , така че хората около вас няма да го оценят много. Брачните двойки ще се опитат да избегнат прекомерни дисбаланси в отношенията, но ще бъде трудно да не се сблъскате с отношението ви . Опитайте се да посветите още няколко момента на партньора си, само за вас!

 

Телец

Наистина ли сте сигурни, че прилагането на рязък тон и твърдост към отношенията ви е най - доброто нещо, което трябва да направите през този ден? Помислете, имате достатъчно време! Двойките могат да преживеят възходи и падения. Вероятно не е комфортно за всички, които биха искали да са тихи и спокойни в собствените си домове, но в края на краищата - каквото повикало, такова се обадило.

 

Близнаци

Ще трябва да се задоволите с чудното удовлетворение през този ден. Със сигурност приятните изненади не са това, което бихте си представили, но сюрпризите ще прескочат границите на вашите очаквания. Избегнете притесненията, защото късмета ви очаква. Вероятно някои ще се опитат да ви предупредят за най - горчивите разочарования, но нямате нужда от това , защото такива просто няма да има.

 

Рак

Не се грижете прекалено много, за да се включите първи в романтиката, любовта не винаги е игра, понякога също можете да се опитате да бъдете сериозни и да дадете повече сигурност на хората около вас. Не винаги можете да се шегувате, сякаш възможностите ви са безкрайни. Семейните задължително ще трябва да разрешат някои съмнения, породени от не особено решителното поведение на един от двамата. Няма значение кой и няма значение каква е причината. Важното е да взаимност.

 

Лъв

Не се ядосвайте твърде много на хората, които не са успели да ви разберат и които не са такива вести, както бихте искали. Вие сте тези, които трябва сами да революционизирате живота си, особено емоционалния си живот, като разберете повече вашите потребностите на близките си. Двойките биха могли да постигнат страхотни резултати с малко повече усилия, с малко любов към връзката ви и с повече свежи идеи.

 

Дева

Опитайте се да направите романтичната си връзка по -осъзната, ако имате такава. Да бъдете по - сплотени и по - близо един до друг може да увеличи шансовете ви да изградите щастливо и спокойно бъдеще, точно както винаги сте искали. Семейните задължително трябва да се опитат да се разберат, именно защото имат силна връзка и обмен, които са само най - мощното оръжие за победа над съмненията и недоразуменията.

 

Везни

Опитайте се да бъдете по - малко упорито настъпателни през  този ден, тъй като близките ви хора могат да се притеснят и не искат да приемат препоръките, които се опитвате да им внушите. Ще бъде уместно да се ограничите в определени изказвания и наистина да се самоцензурирате, за да не бъдете твърде обусловени в взаимоотношенията си.

 

Скорпион

Още през първите часове на деня, вероятно ще усетите, че има нещо, което ви липсва. Вероятно това е контакт с някой конкретен човек и че ще трябва да си възстановите отношенията и да се подобрите. Бракосъчетаните ще работят върху връзката си, опитвайки се да я подобрят във всеки един аспект . Това вече е добра отправна точка и не бива да се страхувате да го направите.

 

Стрелец

Някой може да се нуждае от вашата помощ, както и от вашите рационални умения. Обикновено сте импулсивни и чувство за съпричастност, поради което днес бихте се справили много добре като съветник. Може би сте намерили най - полезния начин да се обърнете към нуждаещите се. Ще имате златната възможност и днес да покажете своята доброта и всичките си добри намерения, които винаги са били приемани на сериозно.

 

Козирог

Може да ви е трудно да приведете чувствата си в ред в самото начало на денят. Бързо ще трябва да се изясните, преди някой да бъде обиден  и засегнат от това ви поведение. Двойките ще продължат да ходят рамо до рамо,  но това със сигурност няма да им попречи да поспорят за някои дребни неща. Ще трябва да внимавате.

 

Водолей

Всичките ви притеснения за харесван от вас човек може скоро да изчезнат, като се има предвид, че ще има много възможности за запознанства и време за съвместна среща. Хората около вас може да видят връзки между неща, които сте пренебрегнали. Това би могло да ви позволи да видите проблемите по различен начин и да ви даде възможност да ги развиете по нови, динамични начини.

 

Риби

От значение ще бъде да поддържате добри отношения с другите, ако искате да продължите да се разбирате добре с тях. Подхождайте сдържано и внимателно към ситуации, вместо да поставяте собствените си нужди на първо място, помислете за желанията на тези, които ви интересуват най -много. Не бъркайте амбициите си с безмилостен стремеж към успех.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.