Овен

Влиянието на Луната ще ви се отрази по такъв начин, че да искате да прекарате повече време насаме със себе си, за да си съберете мислите. Поговорете с партньора ви, че се намирате в труден период и той няма нищо общо с меланхоличното ви настроение. В бъдеще ще си осигурите едни верни служители, на които сте дали образование.

 

Телец

Вместо да се вглеждате само в недостатъците, се опитайте да изведете на преден план позитивите, за да ви обичат и уважават най-близките ви хора. Днес трябва да следите много зорко разходите си, за не изпаднете в ситуация, в която сте похарчили повече от приходите ви. Избягвайте излишните покупки свързани с предстоящите празници.

 

Близнаци

Денят ще е подходящ за разговори на по-дълбоки и сериозни теми. Сега е идеалният момент да обсъдите с половинката си как искате да се развива връзката ви в бъдеще и нещата, които планирате да направите заедно. В случай че имате възможност, помогнете на ученици или студенти, които се обучават по специалност във вашият бизнес. Не се очертават финансови проблеми и загуби. Това е периодът, в който ще извлечете ползите от направените инвестиции.

 

Рак

Понякога може да се чувствате много самотни, дори около вас да е пълно с хора. Ако не получавате разбиране от обкръжението ви, то знайте, че най-близките ви хора от семейството, винаги ще ви изслушат и ви дадат подкрепата си. Не отхвърляйте всяка нестандартна и причудлива идея, която ви хрумне. Понякога точно нещо толко нестандартно е началото на голям финансов успех.

 

Лъв

Когато ви е най-тежко и се чувствате смазани от тъга и страдание, знайте че съхраняването на семейството ви е най-важно на този етап. Поправянето на счупени мостове е трудно, но е от съществено значение, ако искате да възстановите баланса си. Не правете рисковани финансови инвестиции, преди да сте сравнили поне две мнения по въпроса от специалисти в тази област. Сега не е време за губене на пари и експерименти.

 

Дева

Само когато силно обичате някого и сте силно привързани към него, може да изпитате болка от неговата липса. Сближаването ви с вашата половинка ще ви накара да забравите негативните емоции. Позволете си да бъдете щастливи в навечерието на празниците. Преминаването през финансови неблагополучия и кризи ви е дало необходимите уроци да сте по-разумни в пазаруването. Не пилейте пари.

 

Везни

Направете малка, сладка изненада за вашата половинка като я зарадвате с вкусна закуска или изпечете коледни курабийки. Може да изглежда като нещо незначително, но времето и вниманието, което сте вложили, за да видите щастие в очите на партньора ви, ще е безценно за връзката ви. Поработете над подобряването на портфолиото си, за да си осигурите баланс между безопасни и рискови инвестиции.

 

Скорпион

Изразяването на омраза към някои постъпки и навици на половинката ви, могат да запалят скандал помежду ви. Замислете се за нещата, които обичате в партньора ви и изтъкнете всички причини, заради които го цените и обичате, за да изгоните омразата помежду ви. Сега е моментът, в който да спестите малко пари за мрачните времена, които може да чакат зад ъгъла. За не се налага да влизате в заеми, бъдете по-консервативни спрямо финансите си.

 

Стрелец

Нещата и хората, които са най-ценни за нас са в състояние да ни разстроят най-много, в случай че някой от близките ни е в беда. Стойте плътно до партньора ви, за да не оставите бъркотията да завладее живота ви. Финансовите затруднения могат да ви направят много креативни, когато сами трябва да си изобретите нещо необходимо, без да се налага да купувате ново такова. Разгърнете фантазията си.

 

Козирог

Не позволявайте на спиралата на негативизма да ви завлече надолу към дъното. След като ви е навестила лоша новина, я оставете да си тръгне, без да се спирате часове наред на нея. Поговорете с партньора си за всичко онова, което ви държи заедно във времето и не позволява на връзката ви да рухне. Отрицателното влияние на Плутон и Нептун би направило всяка една инвестиция неуспешна и губеща. Изчакайте по-добри времена, в които да вложите парите си.

 

Водолей

Ако обичате половинката си, не предприемайте действия, които не биха се харесали на партньора ви и биха станали повод за караници и скандали. Опитайте се първо да помислите за чувствата на вашият любим човек, преди да направите нещо, което засяга й двама ви. Днес може да си позволите да похарчите малко повече пари, за да си доставите радост и позитивни емоции. Зарадвайте любимите си хора.

 

Риби

Влиянието на Венера ще е положително за тези от вас, които търсят своята половинка в живота си. Социалните събития и събирането с хора в различни компании, ще ви даде възможност да се запознаете с много и различни хора. Семейните ще имат шанса да реализират една тяхна голяма мечта. Дори да сте дисциплинирани с финансите си, ситуацията с кризата в световен мащаб, неминуемо ще ви се отрази, така че си направете план „Б“ за всеки случай.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.