Овен

Някои проблеми могат да ви донесат стрес в живота на връзката ви. Не поставяйте под съмнение дребните неща на половинката си. Избягвайте неблагоприятни предложения от приятели и роднини. Днес може да сте доста разсеяни и да допускате куп нелепи грешки от бързане и невнимание. Игнорирайте всички разсейващи фактори и колеги, които говорят за проблемите си. Не бързайте да се радвате, че сте направили успешна сделка, преди да сте получи парите си. Едва, когато всичко е финализирано и средствата са постъпили по сметката ви, може да се отпуснете и да си купите нещо лично само за вас.

 

Телец

Всички съществуващи проблеми между вас двамата може да бъдат разрешени и любовта може да се върне там, където е предназначена. Необвързаните може да намерят някои дългоочаквани спътници през този ден. Може би, днес ще се лутате като в лабиринт, в търсене на най-правилното решение на даден проблем в службата ви. Зад всеки един ъгъл може да се крие отговорът, който търсите, така че стъпвайте бавно и внимателно. Ако реализирате някакви допълнителни приходи днес, може да почерпите най-близките ви хора, споделяйки радостта си. Бъдете щедри и помогнете на някой в нужда, за ви помагат и на вас в трудни моменти.

 

Близнаци

Любовта ви ще бъде вълнуваща както никога досега особено днес. Може да се почувствате много страстни и да обсипете партньора си с любов и обич. Някои от вас може сериозно да обмислят да влязат в ангажирана връзка. Но най-важното е да го сторите в подходящото време. Най-вероятно ще останете относително спокойни и концентрирани в изпипването на всеки един детайл в работата ви. Не се влияйте от околните и поддържайте собственото си темпо на работа. Старайте се да се придържате към предварителният ви финансов план и да не правите излишни разходи, които биха нарушили баланса в бюджета ви. Оставете големите покупки и сделки за някой друг по-благоприятен ден.

 

Рак

Ще бъдете доволни от начина, по който вървят нещата, чувствайки се оптимист за бъдещето. Ако планирате да прекарате остатъка от живота си с някого, може да продължите и да предложите днес, тъй като има голяма вероятност то да бъде прието. Ако днес чакате важно обаждане или имейл в отговор на въпрос, който сте задали, то не чакайте да го получите в този ден. Ще трябва да действате според това, с което разполагате, без да разчитате на другите. Вероятно, днес ще сте твърде заети с работа, така че едва ли ще имате време да харчите пари, което ще се отрази добре на банковата ви сметка. Няколко дни без шопинг няма да бъдат никакъв проблем за вас.

 

Лъв

Днес разногласията с половинката ви по дребни проблеми ще бъдат силно отчетливи. Прекарвайте повече от свободното си време с партньора си, за да почувствате балансиран поток от енергия. Тези възходи и падения във вашата връзка са само временни. Концентрирайте се над работата си днес, като игнорирате всички проблеми в главата ви. Със сигурност ще успеете да се справите и с това препятствие. Ще се наложи вероятно да потърсите за някакъв начин, за да възможно най-бързо да излезете от евентуално финансова криза. Навярно ще прибегнете и до други погасяващи заеми.

 

Дева

Ако сте необвързани и отчаяно търсите любов, през този ден ще видите сбъднатата си мечта. Семейните двойки трябва да се научат да бъдат по-толерантни и грижовни, за да могат да разрешат своите разногласия. Днес ще бъдете разтревожени на работното си място. Изпитвайки чувството за несигурност, ще ви накара да се затворите в себе си. Изглежда  имате нужда от някаква финансова сигурност, но не позволявайте на прекалената предпазливост да задуши и това, което имате. Планирайте добре финансовите си възможности.

 

Везни

Възможно е  да не харесате много от действията и думите на партньора си, но това не означава, че непременно ще имате проблеми през този ден. Всичко може да се реши с малко повече диалог. Ще се наложи да работите под напрежение, тъй като сроковете за изпълнение на работните ви задачи ще са твърде кратки. Въпреки това ще успеете да завършите повечето от проектите си. Денят не е благоприятен да кандидатствате за кредит или да взимате пари на заем. Простирайте се според чергата си и не харчете пари за излишни неща, от които нямате необходимост в момента.

 

Скорпион

Някои от самотните навярно ще направят всичко възможно, за да позволят на всички около тях да се доближат до тях, но навярно те ще предпочетат миналото пред настоящето. За брачните двойки обичайното, разбира Препоръчително е днес да проявите да се изявите като лидер на работното ви място. Насочете енергията си в тази посока и ще постигнете успех не само днес, а и в следващите дни. Отклонете всякакви молби за даване на пари на заем, тъй като връщането им ще бъде дълго отлагано във времето. Възможно е да станете жертва на измама.

 

Стрелец

Като интимна двойка не бива да сте твърде загрижени, особено по отношение на бъдещите ви планове, защото те ще дойдат в точното време. Трябва да се насладите на момента на спокойствието през този ден. Денят ви вероятно ще бъде изпълнен с много забавления и драми на работното място. Дръжте по възможност курс към златната среда и повече практичност, отколкото емоции.  Като цяло сте на прав път към финансовата стабилност. Звездите са на ваша страна, така че се възползвайте от този благоприятен период и направете необходимите инвестиции.

 

Козирог

Има вероятност днес да получите интересни новини, които ви засягат много отблизо и които биха могли да променят начина, по който възприемате някои разминаващи се чувства във вашата връзка. Този ден може да се окаже е най-натовареният за вас през този месец. Ще имате много изисквания в работата си. Просто проявете повече търпение и продължете, тази сага ще свърши скоро. Не е изключено някой да се обърне към вас за заем. Възможно е да има добро финансово състояние, но не забравяйте да помислите два пъти, преди да заемате пари. Така че бъдете внимателни днес.

 

Водолей

Вашите желания ще бъдат приоритетни за вас, но има вероятност трудно да срещнете разбиране. Ако не ги дефинирате правилно, не очаквайте другите да ви разберат. Опитайте се да бъдете по-ясни днес. Днес е най-неподходящото време да влизате в конфликти и да отстоявате позицията си твърдо и упорито. Обърнете внимание на невраната си система. Набиването на спирачки на безразборното харчене ще бъде най-доброто нещо, което можете да направите през този ден. Спрете да харчите трудно спечелените си пари, ако не се налага.

 

Риби

Не се притеснявайте да поставите на преден план вашите гледни точки, за да защитите романтичната си позиция. Със сигурност ще бъдете по-ориентирани към определени ситуации, и ще бъдете оценени за усилията, които полагате днес. Очаква ви един напрегнат ден на работното място. Може би, ще поставите конструктивни искания към подчинените си. Най-вероятно ще срещнете съгласие от страна на управата. Има вероятност да ви изненадат приятно някакви допълнителни пари през този ден. Не е нужно да харчите тези пари, само защото ги имате. Ще бъде добре да ги вложите към спестяванията си.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.