Овен

Не разчитайте на късмета си днес, тъй като няма да е на ваша страна. По-добре не предприемайте рискови действия и неща, които не са предварително обмислени. Партньорът ви може да е доста объркан днес, така че не се притеснявайте за малко по-затвореното му поведение. Ако това продължи твърде много време, ще е добре да седнете и да си поговорите.

 

 

Телец

Няма да може да се похвалите с изключителен късмет днес, така че най-добре стойте далеч от казина и игри със залози. Шансът да загубите е огромен. Днес, ще сте в чудесно настроение, но може да се наложи да положите малко повече усилия да убедите партньора си да излезе с вас и да се впусне в приключението, което сте замислили.

 

 

Близнаци

Късметът ще е на ваша страна днес, така че може да се пробвате в някоя игра от типа на тото или пък да направите добра инвестиция в акции, която ще ви се отплати щедро. Компромисите ще са важни днес за доброто състояние на връзката ви. Опитайте се да се настроите на една и съща вълна с вашият партньор. Оставете половинката ви да бъде водещият партньор през този ден.

 

 

Рак

Уверете се, че не сте обидили или наранили някой волно или неволно и не забравяйте да помагате на нуждаещите се. В замяна ще получите най-доброто от вселената. Правете добро и ще получите добро. Днес, може да се наложи да искате разрешение от партньора си за нещо важно, което възнамерявате да направите и купите. Не поставяйте половинката си пред свършен факт, за да избегнете конфликтите.

 

 

Лъв

Препоръчително е да сте максимално концентрирани във всичко, с което се занимавате, тъй като едно малко разсейване може да доведе до голяма грешка и щети. Бъдете изключително внимателни при шофиране. Вероятно, днес ще мислите за доброто старо време с половинката ви и милите спомени ще изплуват в главата ви. Опитайте се да припомните някой мил момент от връзката ви на вашата половинка с нещо сантиментално и за двама ви.

 

 

Дева

И за миг не се отклонявайте от това да преследвате целите и мечтите си. Не пилейте мислите си и се вслушайте в гласът на сърцето ви, вместо само да разсъждавате кое е правилно и кое грешно. Определено ще сте в прекрасно настроение днес и ще успеете да развеселите и вдигнете духа на партньора ви. Положителната ви енергия лесно ще се предаде на близките ви и ще си прекарате един чудесен ден.

 

 

Везни

Ако денят ви не е от най-успешните, не се отчайвайте, тъй като ще дойдат и по-добри дни, когато слънцето ще изгрее и във вашия дом. Не изпадайте в отчаяние, лошите дни няма да са вечни. Възможно е да имате малко спорове по някои въпроси с любимия ви човек. Не превръщайте несъгласието си в грандиозен скандал, а се опитайте да се поставите на мястото на половинката ви и да погледнете на нещата от друг ъгъл.

 

 

Скорпион

Няма как да извикате късметът си при вас и ако си мислите, че може  да направите нещо по този въпрос, то само се заблуждавате. Бъдете търпеливи, за да докачате вашата изненада. Спокойствие и търпение ще се изискват от вас. Уверете се, че не подчинявате безропотно на партньора ви. Защитете личното си пространство и не се оставяйте да бъдете водени за всяко едно нещо. Погрижете се и за себе си днес.

 

 

Стрелец

Ще се радвате на изключителен късмет днес и ще си помислите, че сте във вихъра си и нищо не може да ви спре да изпълните целите си. Ако реализирате добра печалба, почерпете най-близките ви хора. Погрижете се за вашият партньор без да очаквате нищо в замяна. Това, което ще получите като подарък от съдбата ще бъде много по-ценно от това, което любимият ви човек може да ви даде в момента.

 

 

Козирог

Не се обезсърчавайте от някои неприятни събития в живота ви. Помнете, че монетата има две страни и след като се завърти, късметът ще е на ваша страна. Съвместните дейности с партньора ви ще вървят чудесно без каквито и да било пречки. Радвайте на прекараното време заедно, докато вършите домакинска работа вкъщи или разчиствате гаража си например.

 

 

Водолей

Ако си мислите, че всичко при вас е в застой и късметът си е отишъл от вас, то се успокойте, тъй като животът никога не спира. Колелото на късмета скоро ще се завърти и всичко ще си дойде на мястото. Денят ще бъде подходящ, за да си организирате събиране с родителите на половинката ви. Разговорите ви ще вървят добре, така че няма от какво да се притеснявате. На отлагайте това посещение на роднини.

 

 

Риби

Късметът ви днес до голяма степен ще варира според настроението ви. Старайте се да имате добра нагласа и да мислите положително, за да не предизвиквате негативни събития. Не предприемайте рискове. Оставете настрана собствените си грижи и проблеми и се погрижете за най-милия ви човек. Може да си мислите, че партньорът ви няма нужда от вашата помощ, но определено ще почувства вашето внимание и грижа към него.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.