Овен

Продължете с плановете си и не позволявайте всичко да ви завладее, както често се случва. Очевидно трябва да признаете своите ограничения и да управлявате всичко рационално. Инатът, който ви отличава понякога, може да се излее и в привличане на вниманието на определен човек, но в този случай трябва да бъдете много по-предпазливи и още по-разумни.

 

Телец

Не изпускайте от поглед плановете си, само защото хората около вас са избрали други пътища според техните възгледи. Тяхното не е непременно правилно, а вашето е грешно. Може просто да нямате същите намерения. Колкото по-рано ще разберете, че да подражавате на другите няма да ви донесе никакво удовлетворение и толкова по-рано ще можете да се отървете от тромавото чувство, че не сте на ниво или по-лошо, че не сте достатъчни.

 

Близнаци

Ще можете да се дистанцирате от всички онези неприятни  ситуации, които не ви карат да се чувствате комфортно, въпреки че все още не сте предвидили нищо от това, което всъщност бихте искали да се случи на тяхно място. Би било препоръчително да започнете да създавате очаквания, за да се уверите, че те се реализират и че намират начин да стигнат до вас. Това ще зависи само от вашия предприемачески дух.

 

Рак

Опитайте се да преодолеете определени нагласи, в противен случай ще затънете в безкрайни дискусии, които нямат нищо общо с истинските ви намерения днес. Просто продължете напред. Дори миналото да се върне към вратата ви, гонете го настрана с ясен и недвусмислен сигнал, който не оставя място за някой или нещо, което вече ви е разочаровало сериозно.

 

Лъв

В този ден няма да намерите много алтернативи, които не са точно тези, които вече сте предвидили за себе си, така че не можете да очаквате новини, поне не в този период. Трябва да бъдете търпеливи и да уважавате околните, но без да прекалявате и без да имате фалшиви илюзии. Реалността трябва да е ваш приятел, защото тя е единствената, която има значение.

 

Дева

Продължете с вашия житейски дизайн, защото ще се справяте страхотно. Също така в този ден, който има вкус на много релакс , не губете ритъма си и не се разсейвайте от завистниците. Винаги ще изпълнявате обещанията си и това вече ще ви струва като бонус, в случай че не успеете да бъдете точни и навременни. Вероятно ще избягвате точността, защото ще я свързвате с непонятни мании и обсесии.

 

Везни

Все още ви е трудно да повярвате на тези, които са близо до вас или които по друг начин се опитват да се сближат, но през този ден ще имате нужда от човешка топлина, така че не се оттегляйте. Семейните ще внесат нещо ново във връзката , но партньорът може да не хареса това. Опитайте се отначало да бъдете отстъпчиви и след това започнете да убеждавате.

 

Скорпион

От време на време изпитвате нужда да заемете страната на други хора, но само на базата на пристрастия и със сигурност не защото сте изслушали причините на всеки. Това може да създаде множество врагове за вас. Всъщност може да има такива, които ще ви мислят за опортюнисти, и такива , които ще ви мислят за глупаци, на които вероятно ще се оставите да ви повлияят. Така или иначе няма да имате добра представа за себе си.

 

Стрелец

Само хора, които не изпитват емоции, могат да останат спокойни пред определени сътресения, но вие не можете. Вероятно сърцето ви ще бъде в движение през целият ден, но това ще бъде страхотно чувство за преживяване. Двойките ще имат смелост и ще се опитат да правят планове за бъдещето. Със сигурност е най-доброто време да продължите напред и да не поглеждате назад с носталгия.

 

Козирог

Може би не винаги сте имали късмет през уикендите, но все пак ще можете да преброите с редица проблеми, за да предприемете важни стъпки напред. Така че можете да се отпуснете днес. Ще има добри новини, но ще има и приятни изненади, за които ще бъдете готови да ги уловите мигом, без да се притеснявате за последствията или, че може да не сте на ниво. Повечето от доброто ще се реализира, ако сте по-спокойни.

 

Водолей

Не рискувайте да поставяте препятствия между вас и любимите хора, които харесвате, просто от страх от нещо несподелено или по-лошо, страх да се разголите, че трябва да изразите чувствата си. Брачните двойки винаги ще намерят начин да прекарат известно време заедно, но се уверете, че то е качествено , тоест опитайте се по всякакъв начин да задълбочите чувствата и да умножите радостта.

 

Риби

Тъй като не можете да живеете със съжаление, се заемете с това, което бихте искали да правите с човека, когото обичате. Не се интересувайте от плюсовете и минусите и опитайте , защото дойде време да се освободите. Двойките ще бъдат по-сплотени, но само ако дадете на другия пространство да се самоопредели, без да се намесвате или критикувате. Също така избягвайте неудобните въпроси, защото те не ви засягат.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.