Овен

Ще имате известни проблеми, които биха могли да компрометират вътрешният ви баланс. Най-вероятно ще възникнат от разговори свързани с членове на вашето семейство или с любимите.

Изглежда, не всичко което получите като работни задачи ще е по вашите сили. Ако нещо е извън вашите компетенции се допитайте до колега или просто кажете, че не сте в състояние да се справите сами.

Не отхвърляйте предложенията за партньорства с хора в чужбина и сделки с чуждестранни фирми. Има голям шанс да спечелите добра сума от контактите ви с чужденци.

 

Телец

Семейните двойки може би ще обсъждат някои позабравени теми. Възможно е да се почувствате напрегнати и това може да доведе до затваряне в себе си, вместо да се сблъскате с реалността.

Днес, ще впечатлявате с остър ум и прекрасни съвети всички около вас на работното ви място. Комуникативните ви умения ще ви спечелят доста клиенти и дългосрочни бизнес партньорства.

Бъдете склонни да похарчите малко пари за обучение и преквалификация, ако работата ви го изисква. Тази инвестиция ще ви се изплати много по-бързо отколкото предполагате.

 

Близнаци

Двойките ще сложат още няколко ароматно романтични парчета в любовният си пъзел. Това ще доведе до силно привличане и укрепване на взаимоотношенията.

Вероятно, колегите и шефовете ви ще очакват от вас да сте по-приказливи днес, но ако нямате желание за разговори, не е проблем да си работите индивидуално. Никой не може да ви определя начина ви на работа, ако резултатите, които показвате са чудесни.

Днес, ще бъдете изключително търсени от клиенти, бизнес партньори и потенциални нови работодатели. Времето ви ще става все по - ценно и високоплатено за вас. Много добър финансов ден ви очаква.

 

Рак

Съществува вероятност за семейните двойки да имат търкания помежду си. Необходими са повече компромиси от двете страни, за да се постигне една спокойна и взаимна атмосфера.

Всички разговори и контакти, които осъществявате днес, ще са изключително полезни за кариерното ви развитие. Множеството телефонни разговори и онлайн кореспонденция ще дадат своите плодове, така че да сте мотивирани да продължите да работите все така усърдно.

Днес, трудно ще се видите с пари след като се разплатите с всички сметки и задължения. Ще имате усещането, че маса пари изтичат между пръстите ви, без да дори да разбирате къде отиват всичките ви средства.

 

Лъв

Някои от влюбените двойки могат да се сблъскат с известни недоразумения, ако не се придържат към уважение на чувствата си. Необходимо е да контролирате себе си, защото може да се стигне до напрегната ситуация.

Днес, може да имате доста разсейващи фактори, които да пречат на работата ви. Отклонете деликатно молбите на колегите ви да си говорите по лични въпроси извън сферата ви на работа.

Не харчете всичките си налични пари, преди да получите средствата, които очаквате. Задръжте малко желанието си да пазарувате и проявете повече въображение за нискобюджетна вечеря например.

 

Дева

Време е да вземете правилните решения във вашата връзка или семейство, защото всяка грешка ще има неприятни последици. Не се отказвайте от близостта на своята половинка, за да избегнете нежеланият ефект.

Дори да работите от вкъщи, днес ще имате възможността да сключите голяма сделка с важен човек. Никой няма да може да ви спре да говорите и да изложите всичко, което имате да кажете. Представянето ви ще бъде перфектно.

Силната ви връзка с вашето семейство ще ви вдъхнови да създадете нови продукти или пакет от услуги, които ще бъдат изключително печеливши. Развийте идеите си и ще спечелите.

 

Везни

В случай, че сте неангажирани и самотни, ще трябва да страните от някои провокации, които ще ви бъдат предоставени като изкушения днес. По-добре да преживеете известни разочарования, отколкото да съжалявате на по-късен етап.

Каквито и слухове да сноват по ваш адрес, не обръщайте внимание на тези ваши колеги, които злословят. Не приемайте всичко за чиста монета и си вършете работните задължения по начина, по който се изисква от ръководството ви.

Ако напоследък сте прекалили с покупките и сте похарчили повече от допустимото, сега може да имате някои финансови затруднения. Наблегнете на работата и поемете допълнителни ангажименти, за да наваксате с финансите.

 

Скорпион

Някой от самотните биха могли да осъществят известни интимни контакти, заглушавайки съвестта си. Би следвало да разберете кой стои срещу вас, преди да се впуснете в безсмислени авантюри.

Днес, може да попаднете на важна информация, която може да подминете, но ще е добре да я съхраните на компютъра си, тъй като със сигурност ще ви е от ползва по-късно. Бъдете наблюдателни и следете всичко - дори съобщенията от клиенти и колеги.

Обикновено се справяте добре с финансите, защото проявявате съобразителност и не взимате рискови решения. И днес ще заложите на сигурно, за да си гарантирате финансова сигурност.

 

Стрелец

Навярно някои от семейните двойките ще подредят приоритетите си, но това ще бъде само една несигурна проекция, която ще доведе до възникването на недоразумения. Не е изключено и да се стигне до конфликти прерастващи в кавги.

Подминавайте това натрапеното самохвалство, а учтиво кажете на тези ваши колеги, че не се интересувате от това. Продължете с работните си задачи и игнорирайте всяка излишна информация, която не ви е нужна.

Вашата дисциплинираност по отношение на финансите ви дава много повече увереност в сферата на парите. Импулсивните и необмислените покупки са вече в миналото. Сега вече взимате много по-мъдри решения, когато става въпрос за харчене.

 

Козирог

Има вероятност да установите, че на вашата половинка и пука затова, че се изразявате по различен начин. Опитайте да бъдете по-ясни и по-конкретни, за да стигнете до взаимно споразумение по някои теми.

Някоя шега или нелепа ситуация по време на онлайн среща или разговор, искрено ще ви разсмее днес. Имате нужда от малко забавление и разсейване от натоварената ви работа, така че се посмейте с глас от сърце.

Помислете за това как да „продадете“ опита и уменията, които притежавате на хора, които упражняват вашата професия. Определете си разумна цена на вашето „ноу - хау“ и действайте смело.

 

Водолей

Най-вероятно ще засилите своя дух на издръжливост, тъй като все още не е време да се дистанцирате от половинката си, заради факта че не се съгласява с вашето мнение. Време е за разбирателство и диалог.

Не се насилвайте да достигате някакви изключителни резултати в работата ви, ако обстоятелствата на този етап не го позволяват. Дайте си малко време за почивка и не бъдете твърде настоятелни и настъпателни спрямо клиентите ви, за да не ги отблъснете.

Днес, може да осъзнаете, че малко по малко настигате авторитетна фигура, на която винаги сте се възхищавали. Уроците, които сте научили и приложили, ще дадат желаните от вас резултати в нарастващи приходи.

 

Риби

Оставете всички лоши мисли настрана. Посветете този ден само на красивите неща в живота си. Опитайте се да дадете повече пространство на чувствата и тези на любимите, без да се задълбочавате прекалено много.

Независимо дали сте на работното си място или сте пред компютъра си вкъщи и изпращате съобщения на колегите си, то днес ще почувствате подкрепата на колегите си, и ще сте удовлетворени от себе си, че сте важна част от един голям екип. Общуването с колегите ви днес, ще бъде изключително ползотворно.

Не захвърляйте лудите си идеи в сферата на образованието, чуждите езици и духовното развитие, тъй като, ако проявите смелост и ги развиете, ще си осигурите доста добри допълнителни доходи.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.