ДЕВА - Годишен Хороскоп 2023

Ето какво предстои на всяка зодия през Новата година, според езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф

25.12.2022 18:00 19265 0
ДЕВА - Годишен Хороскоп 2023

Дева

Тази година Венера и Марс са във вашата звездна карта и всичко любовният ви живот ще бъде на прав път. Вие и вашият партньор най-накрая ще намерите приятелски начини за общуване, за да избегнете противоречивите емоции и чувства.

В началото на годината ще има липса на мотивация да продължите с професионалното си развитие . Може да се изкушите да се откажете, но не трябва. Съсредоточете се върху случайните се добри неща и намерете нови начини, за да се мотивирате да продължите напред. Вземете вдъхновение от хората около вас. Прогнозата за финансов хороскоп за Дева през 2023 г. предвещава започване на собствен бизнес, защото звездите са настроени във вашата полза.

Въпреки това, че ще срещнете някои предизвикателства, ще ги преодолеете и ще правите нещата, които искате. От вас зависи как ще управлявате парите си без да се надявате на чужда помощ!

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 

Изпрати новина