„Основният ми приоритет за следващия мандат е изграждането на поне три нови парка в района. Един от тях е  разширяването на парк „Ружа” към зелените площи, които в момента не се използват за почивка и отдих”, заяви кандидатът за кмет на район „Западен“ Димитър Колев на среща с граждани снощи.

Кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ се разходи из „Ружа“, където се срещна с много хора. Всички те изразиха мнение, че в района около храм „Свети Климент Охридски“ паркът е прекрасен, но изградените по време на неговия мандат детска площадка и фитнес на открито в един момент са се оказали тесни за многото посетители.

„Предвиждам в бъдеще разширение в източната част на „Ружа“, в района на медицинските общежития. Там ще изградим голяма детска площадка, фитнес на открито, осветление, алеи и задължително ще поставим видеонаблюдение, за да предотвратим евентуални посегателства и да обезпечим сигурността на хората“, увери хората Димитър Колев.

Другите два парка, които са в програмата на Димитър Колев е този върху имота на бившата детска градина „Мир”, по който се работи вече активно. Третото съоръжение, което ще бъде изградено е на улица „Генерал Колев” до училище „Елин Пелин” и детска градина „Рая” . Там се предвижда нови зелени площи, детска площадка и зони а отдих.

Димитър Колев  призова  хората да му гласуват доверие и да го подкрепят на предстоящите избори на 27 октомври. ПП ГЕРБ е с номер 43 в интегралната бюлетина.