Кметът Здравко Димитров публикува емоционален пост във Фейсбук, с който се сбогува с Дарина Тодорова. Председателят на РИК 17 почина внезапно вчера. Тодорова работи със Здравко Димитров още, докато той бе кмет на район „Западен”.

Внезапно почина пловдивският юрист Дарина Тодорова, председател на 17 РИКАдвокатката дълги години бе начело на изборните комисии в Пловдив област и град

Ето и целия му пост:

Смъртта ни отне безценната Дарина Тодорова. Загубата е голяма, когато от живота ни напуска не само изключителен професионалист, но и непрежалим приятел.

Дарина бе до мен десетилетия и споделяше моите идеи в работата. Но тя беше повече от това – ярка личност, твърд характер и притежател на качества, будещи възхищение в цялата юридическа гилдия и колегите й в администрацията.

В ден като този, когато от този свят си отива някой, който целия си живот е отдал с работата си за благото на обществените дела, ние можем само да кажем - "Благодаря". Благодаря, че беше с нас, че имахме честта да те познаваме, че искреността и правдивостта ти винаги бяха твой верен спътник и единствен съдник.

Ти остави своя отпечатък върху всички ни. Твоите съвети ще ми припомнят винаги, че добрите хора макар и не винаги да живеят толкова, колкото ни се иска, оставят послания, които преживяват съвременниците си.

Нека душата ти почива в мир.

Ще изпратим Дарина в последния й път на 17 януари от 11.00 часа в Траурен парк "Драганови гробища"