Скандален ученик си прави клипчета за Tik Tok в час по френски, спори с учителката и танцува по време на урок. Видеото е заснето в пловдивско училище днес и е качено в социалната мрежа, която в момента е хит сред тийнейджърите. Очевидно дисциплината в часа куца, тъй като преподавателката няколко пъти прави забележка на младежа и го предупреждава, да спре да снима. Тя изказва предположение, че лайфът може да донесе неприятности на целия клас и да се видят "по новините". Ученикът обаче продължава да снима, като я успокоява, че не прави нищо нередно. 

 

Младият пловдивчанин поддържа активни профили в Instagram и TikTok, като голяма част от снимките и клиповете му са доста скандални. Той се снима гол в предизвикателни пози, танцува на Главната и в пловдивските подлези, пуска лайфове от различни клубове и хотели. Ученикът има близо 30 000 последователи  в мрежата и прави плахи опити в дизайна, пускайки собствена модна линия със щамповани тениски и суичъри. 

Как младежът уплътнява свободното си време, разбира се, си е негова работа. Но поне в училища би трябвало да спазва правилата. Това се отнася и за съучениците му, които видно от клипа, са в час без маски.