3,8 години затвор при първоначален общ режим получи Благовест Молев, подвизаващ се като травестита Аксиния. Срещи Молев имаше три обвинения от прокуратурата за  блудство с малолетен, заплаха за убийство и увреждане на чуждо имущество.

Делото срещу травестита продължи близо 6 месеца, като през това време той бе в ареста с мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Той бе признат за виновен за това, че е  извършил действие с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст.Действията на Молев били извършени пред входа му на бул. „Никола Вапцаров”.

Молев бе признат за виновен и за заплаха за убийство срещу съседка. След скандал във входа, той изритал няколко пъти вратата на апартамента й, счупил звънеца и отправил следните заплашителни изрази към жената: „Ей, този път ще те убия, ще те размажа“, „Сега влизам, никой няма да може да те спаси“ и др. За случая бил подаден сигнал в 1 РУ на МВР-Пловдив. На място пристигнали полицейски служители, които констатирали счупения звънец и заварили жената, която живеела в апартамента, силно разстроена от действията на обвиняемия. Те позвънили на вратата на Благовест, като той излязъл от жилището си, облечен с булчинска рокля, след което бил арестуван.

Молев е зад решетките от октомври 2016 година. Престоят му в ареста ще бъде приспаднат от общата присъда, която бе постановена от магистратите. Той може да обжалва присъдата в Окръжен съд – Пловдив.