Продължава драмата с пребитата майка на съпругата на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов. Ваня Костадинова все още е в болнично заведение, откъдето публикува постове в групата на селото „ВСИЧКИ ОТ ЦАЛАПИЦА В ЕДНА ГРУПА“. В последната публикация тя показва родителите на Данаилов, които обвинява за нанесения й побой, довел я до безсъзнание, както и оспорва техни твърдения, че е паднала по стълбите.

Припомняме, че Ваня Костадинова разказа пред медията ни, че повод за побоя е изневяра на зет й. Стана ясно, че съпругата на кмета на селото Христина го е проследила чрез GPS устройство и го е хванала в крачка с непълнолетно момиче от селото. След като Ваня разбира за случилото се, тя отива да търси сметка от родителите на Данаилов, които след разговор са и нанесли побой, а жената е със средна телесна повреда. Пред медията ни кметът отрече да е изневерявал, а след зададен от наш репортер въпрос дали момичето, с което го е направил е било непълнолетно, той отговори „не, не беше непълнолетна, но не съм изневерявал“.

Родителите на Данаилов обаче твърдо отричат да са нанасяли побой над Ваня Костадинова, като твърдят, че е паднала по стълбите. След като разбира твърденията им Костадинова публикува в групата на селото информация, че твърденията им са абсурдни, тъй като дома им е едноетажен, а стъпалата са две на брой.

„В ляво на снимката, големият мъж, е човека, който ме преби почти до безсъзнание. До него е синът му, който му помогна да ме завлекат до контейнера за боклук пред къщата им, а жената е Златка, „майка, предана съпруга и учителка в ПГТ " Асен Златаров" – Пловдив“, тази жена през цялото време се забавляваше, толерираше агресията на съпруга си и не спираше да ме обижда.

Родителите и братът на Ивайло Данаилов

 

Споделям и снимки в сегашното ми здравословно състояние от болницата. Все още под наблюдение и голяма опасност. Тези тримата твърдят, че съм паднала по стълбите на къщата им, тази къща е само с две малки стъпала, тя е на един етаж, а аз съм със средна телесна повреда. Е сега нека кмета да каже има ли сестра или не?“, пише Ваня Костадинова след пост, публикуван във фейсбук страницата на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов, който гласеше:

„Искам публично да покажа хората причинили контузиите на сестра ми, за които излезе публикация, че е "паднала по стълбите". Нека всички видят големия мъж, който дори няма смелостта да си признае и поеме отговорност за постъпката си. Показвам лицето му, за да не остане скрито! Показвам очевидните контузии от „падане" водещи до счупена ключица и ребро, с опасност да прободе белият дроб“, пише пък братът на пострадалата Ваня.

Припомняме, че по случая вече има образувано досъдебно производство в Районна прокуратура.

Поредна драма в Цалапица! Съпругата на кмета го хваща в крачка, тъщата е в болница след побой у сватоветеВ Районна прокуратура има образувано досъдебно производство