Верига магазини T MARKET, част от „Максима България”, се включи в кампанията Да споделим Великден!“, организирана от БЧК – Пловдив. Инициативата има за цел да призове хората и бизнеса да направят своето малко дарение на хранителни продукти в помощ на социално уязвимите, изолираните и самотните.

„Нашата работа се превърна в мисия и заедно с моите колеги осъзнаваме, че имаме огромен ангажимент към обществото. Вярваме, че добрите примери ще доведат до още такива и сме убедени, че заедно ще се справим във всяка трудност. Българският червен кръст е доказала се във времето хуманитарна организация и се радвам, че T MARKET подпомага техни инициативи. Нека на прага на празниците, които ни предстоят да си подадем ръка!“, коментира Петър Павлов, генерален директор на ”Максима България”.

От T MARKET препоръчваме да се даряват дълготрайни пакетирани продукти: брашно, макаронени изделия, различни консерви, леща, олио, захар, сол, ориз, захарни изделия. С част от събраните продукти ще се направят хранителни пакети. БЧК – Пловдив ще се погрижи и за тези, които нямат възможност да си сготвят сами. Хранителен пакет или топла храна – ще бъдат доставени до домовете на хората в нужда. 

Кампанията е активна от 19.04 до 27.04. Може да се запознаете и да се включите в кампанията „Да споделим Великден!“ в:

  • T MARKET - ж.к. “Гагарин”, ул. “Огражден”
  • T MARKET - бул. “Васил Левски” № 3, ет. 1, обект маг. 2
  • T MARKET - ул. „Шипка“ № 6
  • T MARKET - бул. „Александър Стамболийски“ № 33, вх. В, ет. –

Дарителството е част от цялостната политика за устойчиво развитие, която „Максима България“ разгръща. Компанията работи последователно по проекти и инициативи с конкретен принос в полза на най-уязвимите групи. В тези нелеки времена това се превърна в основна цел за веригата.