Огромни неравности оставиха строители по бул. „Свобода”, които спряха ремонта му за неопределено време. Читател на TrafficNews.bg сигнализира, че в момента има огромна опасност за автомобилите, най-вече в участъка с улица „Владивосток”.

„Първо ремонтът на пътя започна без да бъде спряно движението за МПС. След като за една седмица разкопаха участъка и положиха асфалт, работещите се оттеглиха, а пътят остана без никаква маркировка вече трета седмица.  Пешеходната пътека до мола, където потока от хора е много голям, също е без маркировка,  а пресичането е невъзможно. За разкош са се образували върху "новия асфалт" вече две големи дупки точно в кръстовището”, възмущава се пловдивчанинът.

Наш репортер се свърза с кмета на район „Западен” Димитър Колев. Той обясни, че ремонтът е преустановен, тъй като се очаква от ЕВН да прекарат тръби за топлофикация през кръстовището на „Владивосток”. Тъй като строителите искали целия последен слой асфалт да бъде направен едновременно, те оставили булеварда на предпоследен слой.

„Поисках фирмата изпълнител да оправи неравностите, които са по булеварда, тъй като се създават предпоставки за ПТП. Освен това, не се знае колко ще се проточат дейностите по полагане на топлопровода. Очаквам съвсем скоро неравностите да бъдат отстранени”, каза Колев.