Дълбоки дупки по бул. „Марица” тормозят гражданите на „Кършияка” вече години наред. За това сигнализира читател на TrafficNews, който живее в района.

Той ежедневно се сблъсква с преминаването по разбития път и твърди, че вече няколко години дупките си стоят отворени.

„От години насам минавам всеки ден по този път. Дупките се превръщат в кратери, а явно никой няма намерение да ги запълни и те стават все по-дълбоки”, разказа той.

Нашият читател добави, че освен дупки, пътят е и в „бабунки” и неравности и трябва да се шофира изключително бавно и внимателно в този участък, в случай, че не искате да нанесете поражения върху автомобила си.

„Това все пак се намира в близост до центъра на Пловдив и зад един от най-известните хотели под тепетата. Смятам, че е крайно време да се осъществи някаква ремонтна дейност и пътят да се изравни, защото е абсурдно години наред пътят да изглежда по този начин”, коментира той.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg