След атрактивната обява на пиано бар "Синатра" в Пловдив, че нощните партита ще се превърнат в дневни, заведението вече е затворено. От днес в страницата на „Синатра”  има съобщение, че пиано барът няма да работи. Това се случва ден преди обявеното гръцко парти. Пиано барът, който в момента няма право да работи по закон, обеща на клиентите си забава в ритъма на гръцка музика, в събота / 14 ноември/ от 19:00 до 23:30 часа.

Пиано бар в Пловдив заобикаля наредбите, привлича клиентела с "ранно парти"Купоните под тепетата по време на корона продължават

Медията ни научи, че спрямо заведението е започнала проверка от компетентните институции. Междувременно дали със заповед или по своя воля, управата на пиано бара затвори вратите на клуба.

Припомняме, че веднага след като стана ясно, че барове и дискотеки ще бъдат затворени, креативни собственици намериха "вратичка" да продължат работа по един или друг начин.

Такъв бе и стриптийз бара в Тракия Play Along. Както при колегите им от „Синатра”, така и в Плейбой бара е започнала проверка. Заведението също е затворено, а за това уведоми и самият клуб във Фейсбук страницата си.

 

И стриптийз бар в Пловдив над закона, отваря за дневни партитаИнтерес възбужда един въпрос… дали дамите ще са с маски?