Поредна акция на НАП се проведе в Пловдив. Данъчни отново се впуснаха в проверки, като през последната седмица редица дружества са хванати в издънка. Под ударите на данъчните попаднаха магазини, заведения, закусвални, сергии и дори плувен басейн.

След проверка на служителите на приходната агенция, басейн в район "Северен" е бил санкциониран с акт. Преди дни името на комплекса се появи в „черните” списъци на приходната агенция. Констатирано е било нарушение на касата на комплекса. 

В графиката на НАП попадна и китайски ресторант. Обекта се намира на улица „Иван Вазов”. След проверка от страна на данъчните е констатирано нарушение.

Под ударите на приходната агенция, след акция, името на бар „Стивън” също се появи в „черните” списъци. Обектът се намира на улица „Съединение” в Тракия.

Сред търговските обекти, изгорели с актове от НАП, са още два магазина за плод и зеленчук в Кючука и такъв на улица „Елин Пелин”.

Сладкарница на булевард „Княгиня Мария Луиза” е също сред новите клиенти на данъчните, както и медико диагностична лаборатория на булевард „България”.