Тази събота 09.07, , влогърката, покорила Youtube, майката на три деца, работещата 24/7 content creator-ка ще представи първата си книга именно в Plovdiv Plaza Mall,  която чупи всички рамки ще ни гостува на 09.07 от 16:00 часа, за да Ви въведе в своя свят, да разкаже какво я е провокирала да напише първата си творба и да се срещне лично с всеки един. На събитието ще може да закупите книгата, да получите лично послание, да се потопите в моменти от интимния свят, да научите за етапите, през които е преминала, за да създаде първата си самостоятелна творба.

Розовият балон се пука с една история за илюзиите и реалността. За „трябва“ и „искам“. За решенията, които взимаме, и уроците, които учим. За най-съкровените ни копнежи. За палитрата от събития и емоции през които минаваме, за да намерим своя път. За розовите балони. Какво се случва обаче, когато те се спукат? Историята зад пседонима Антоанет Пепе.

Антоанета Пепелджийска-Йепсон, по позната като Антоанет Пепе, е родена в София на 9 юни 1990 г. Завършва Медии и комуникации в Англия. Там се заражда интересът ѝ към социалните медии, в които след години става един от най-популярните и разпознаваеми инфлуенсъри в България. Антоанет показва голяма част от живота си на своите последователи, но за първи път в книгата „Розовият балон“ споделя неразказвани досега истории от своето минало.

По време на мероприятието за лятното настроение, ще ни съдействат професионалистите в барманство и напитки - Whisky & Gin bar Sandak СандъкЪ с някои от най-популярните си коктейли. Гаро Узунян и Гергана Ангелова ще спретнат някои от най-емблематичните питиета за сезона Rose Valley, Bellini, French 75, Royal G&T. Коктейл-вагончето ще бъде разположено в близост до сцената и в промеждутъка между 16 и 19 часа всички посетители ще могат да се насладят и да вземат освежителна напитка.

От 08.07 до 31.08. в Plovdiv Plaza Mall ще можете да си спечелите една от хилядите скреч карти, която да използвате в някой от 50-те обекта, които взимат участие в лятната ни кампания! Пазарувай за 50 или повече лева, регистрирай касовата си бележка на гише информация и изтегли своята скреч карта. Ако печелиш – можеш да я оползотвориш веднага в някой от магазините, които взимат участие.

Той може да бъде използван в обектите Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear , Bershka , Oysho , Stradivarius, H&M, IKEA, ADL, Sport Vision, Flair, Intersport, Zlatna Ribka, Grand Optics,  MAC , Radiant, Starbucks, Ciela , English home, Ton bonbon, Luna Park, West café, Pizza Lab , Subway , Zorbas Gyros, Flair, Атлетик фитнес, Triumph, Cropp, House, Sinsay, New Yorker, LC Waikiki, Бисквитената къща, Invoke, Lazarini, Arabian’s secret, Humanic , MIIO , Basta moda , Celebrity Brands , Elisabeth, Мy Silver, позиционирани в търговския център.

Всички обекти, които участват в кампанията, ще бъдат обозначени със стикер на входа им. Заповядайте до урната на централния вход, където ще можете да изпробвате късмета си!