Очаквано Николай Бухалов стана поредният зам.-кмет в екипа на Костадин Димитров.  Официално той вече е в стъпил в длъжност, като поема изцяло ресорите на неговия съпартиец Георги Титюков. Олимпийският шампион вече отговаря за  спорта, младежките дейности и социалната политика.

Ще бъде ли изхарчен Николай Бухалов като зам.-кмет, за да продължи Титюков да управлява?Добрият спортист не означава добър ръководител, най-пресният пример е БФС

Въпреки че Община Пловдив не обявиха  назначението на Николай Бухалов, оттам изпратиха прессъобщение, че като зам.-кмет, той е открил турнир по шахмат. Не е ясно и дали двата ресора – спорт и младежки дейности и социална политика ще останат и след новата структура на Община Пловдив.  Тя се очаква да бъде приета след Нова година.

Бухалов вече е изготвил предложение към Общинския съвет на предстоящата сесия. Предложението е за продажба на седалките, които Община Пловдив купи за стадион „Христо Ботев” при първия проект. Те останаха ненужни, защото не отговаряха на новите изисквания и така останаха в активите на Община Пловдив.

Предложението на Бухалов е 2000 седалки от закупените 18 000 да бъдат продадени на Община Асеновград. В проекторешението пише, че още в началото на годината кметът на съседната на Пловдив община Христо Грудев е поискал седалките за обновения стадион „Шипка”.

Според независим оценител цената към днешна дата на един брой седалка е 19 лева. Самите те бяха закупени от Община Пловдив на 21 лева преди близо 10 години. Все пак общинските съветници могат да решат да определят друга цена.

Нови рокади в Община Пловдив – завръщат се директори на две ключови звенаПоне още двама заместник-кметове се очакват в екипа на Костадин Димитров

Вечният зам.-кмет на Пловдив, който май остана вечно самГеорги Титюков остана единствен представител на „Кауза България”, която скоро едва ли ще я има