Поставеното видеонаблюдение в парк „Каменица“е с превантивна дейност, която ще увеличи нивото на сигурност на жителите в района и ще защитава парка от нарушители , категоричен е кметът на район „Източен“ Иван Стоянов.

Парк“Каменица“ е един от най-посещаваните паркове от майки с деца, затова искаме те да се чувстват по-сигурни и защитени.Техническите параметри осигуряват непрекъснати записи на изображенията, датата и часа, а разположението на камерите е съобразено с това да се осигури 24-часово видеонаблюдение на всички зони и открити площи в парка допълни кметът.

Ремонтните дейности в район „ Източен“ не спират , въпреки лошото време и дъжда. Вторият етап от реконструкцията на парк „ Каменица“ продължава с ремонта на съществуващия паркинг на ул. „Зефир“.

Площта на паркинга е около 380 кв. м. и предстои премахване на старите пътни ивици, полагане на нови бордюри и наклони за оттичане. Работим усилено, за да приключим обекта до края на календарната година за улеснение на жителите на квартала - каза районният кмет.