Мъж пострада сериозно в хисарския комплекс „Terme di Hissar”. Човекът е бил със спукана глава след инцидент в тоалетната на хотелския басейн. Версиите на пострадалия и управата на хотелския комплекс се различават съществено за естеството на инцидента. 

С медията ни се свърза близък до наранения човек, който разказа, че мъжът е плажувал в комплекса през почивните дни. Когато отива до тоалетната, един от посетителите се подхлъзва, пада и бута част от плочките на стената. Те се свличат и пукат главата на въпросния пострадал. Тогава става суматоха, като според очевидеца, от комплекса не могат да отреагират адекватно. Те нямали аптечка, а за дежурен лекар е пристигнала жена, която не знаела какво да прави с раната. Освен липса на нужните превързочни материали и медикаменти, тя е попивала кръвта от главата му със салфетки, взети от бара на басейна. Той твърди, че комплексът е бил пълен и е имало много деца, а при липса на медицинска помощ може следващ инцидент да  бъде още по-страшен. 

На място са били извикани линейка и полиция.

Репортер на TrafficNews се свърза със собственика на комплекс „Terme di Hissar”, но  версията далеч не е същата. Той заяви, че според него има съмнения за сбиване в тоалетните, защото двамата мъже са били подпийнали. Така има нанесени материални щети от тях с бутането на плочките, но дали е било инцидент или пререкания между двамата, никой не може да твърди.

Относно медицинската помощ, превързочните материали и медикаментите той каза,че никога не са липсвали. В конкретния ден, когато това се е случило, също.

На човека със спуканата глава раната беше доста дълбока и медицинската сестрата предпочете да изчака лекарите от спешната помощ.  Тя се опита да  спре кръвотечението с марля, а не със салфетки, както се твърди. Изрядни сме и постоянно сме обект на проверки, все пак сме голям комплекс. Скоро дори ни посетиха от РЗИ и БЧК" , каза още собственикът.