Колата, която самокатастрофира на пътя Карлово – Баня е смачкана до неузнаваемост, предаде репортер на TrafficNews. Тя все още е на мястото на инцидента, като пътят е затворен.

Припомняме, че един от мъжете, които бяха в тежко състояние от катастрофата, е починал в болницата. Катастрофата стана към 16:15 часа, като по първоначална информация в автомобила са пътували 6 души.

По данни от полицията лек автомобил „Фолксваген” се ударил в дърво вляво извън пътя, след което се върнал в платното за движение и спрял напречно. Другите петима също са в болница, като един от тях продължава да е в тежко състояние.

Движението е блокирано. Въведен е обходен маршрут: Баня – Васил Левски – Карлово и обратно. Трафикът се регулира от „Пътна полиция“.

Припомняме, само преди 2 седмици на почти същото място тежка катастрофа между 2 автомобили взе жертви. Загиналите от кошмарния сблъсък бяха четирима. 

Почина един от пострадалите в тежката катастрофа на пътя Карлово – БаняПътят от републиканската пътна мрежа продължава да е затворен