Пловдив се превърна в световна столица на красотата. За първи път в Европа там беше организиран мастър клас за фризьори, воден от един от най-известните коафьори в света – Мунир. Заедно с професионалисти от 26 държави, българите имаха възможност да се докоснат до знаменития дизайнер на коси. Тази година в света се организират само две подобни обучения - едно в Пловдив и едно в Маями.

От малкия фризьорски салон в Ливан до над 16 милиона последователи в социалните мрежи, Мунир e определян като „Кръстникът на дизайна на коси”.
 
Още вижте във видеото:
 

 
„Благодаря ви, че сте тук с нас, за първи път съм в България. Днес сме тук за майсторски клас, образователно събитие и в същото време представянето на продуктите на Mounir в България. Това, което бих искал да кажа на фризьорите, които се подготвят в тази област, и от това, което забелязвам напоследък, като се има предвид влиянието на социалните медии върху хората, моят съвет е да се съсредоточат повече върху реалността. Да се съсредоточат върху тяхната реалност, тяхното представяне и ежедневието им. Работят по сериозен начин и път за развитие на себе си, не разчитайте само на социалните медии за развитие. Има много начини в живота ни като професионалисти и предприемачи, които работят като основи, за да тръгнем в този живот, като развиваме нашата професия и култура и да сме готови социалните медии да ни подкрепят.“, каза пред TrafficNews.bg дизайнерът на коси Мунир.
 
В Пловдив Мунир демонстрира три пълни трансформации пред погледите на над 400 стилисти от целия свят.
 
„Фактът, че Мунир ще пристигне в България, беше почти мисия невъзможна. Бях на мнение, че Christian of Roma трябва да остави нещо в историята, което да бъде значимо, точно за 30-годишния юбилей. И какъв по-добър подарък за всички наши клиенти, които плътно работят рамо до рамо с нас, да покажем, че Мунир освен в Париж, Истанбул и Маями, може да дойде и в Пловдив. Защото Пловдив заслужава, защото българските клиенти заслужават“, каза собственикът на козметична компания Christian of Roma Елена Кристиано.
 
На емоции, вдъхновение и трансформации станаха свидетели участниците в големия The School Masterclass By Mounir.
Дизайнерът на коси Мунир сподели своите тайни за невероятни прически, омбре и балеаж, и много други красиви техники.
Организиран от Christian Of Roma, подкрепен от най-добрите дизайнери на коси от целия Балкански регион.