Продължават разпитите на свидетелите по делото срещу Никола Камберов- Синбад, обвинен за убийство станало преди 15 години. По делото са призовани над 20 свидетели, като повечето от тях  не се явиха в съдебна зала, тъй като са извън страната. Най-важният свидетел Фейруп застана пред магистратите, за да разкаже какво се е случило в нощта на убийството на Моллов. Още с първите си изречени думи той предизвика хаос в съдебната зала.

„Лъже! За всичко лъже”, се извика в съдебната зала майката на обвиняемия Камберов – Недка.

Заради тези си думи, съдия Симидчиев я глоби с 200 лева заради нарушаване на реда и я изгони от залата.

Синбад не признава убийството преди четиринайсет години, семейството иска 100 бона кръвнина СНИМКИЗащитата поиска делото да бъде върнато в прокуратурата

Тя напусна залата заедно със снаха си и още една жена, като в същото време пред вратите бяха и останалите свидетели по делото, сред които и майката на Фейруп. Трите жени, излезли от залата, вдигнаха скандал и влезнаха дори във физически пререкания. Наложи се да бъде повикана съдебната охрана, за да  разтърве жените. Близо 10 униформени от сектор „Съдебна охрана” изведоха жените от сградата на съда.  Разпитите продължават и към този момент, като днес ще бъде произнесено и заключението на вещите лица.

Очаквайте подробности!