Премиерата на филма "Завръщане" 2 се състоя днес в пловдивски мол. На премиерата присъстваха всички актьори и целият снимачен екип. 

Начело с режисьора и актьор във филма Николай Илиев на червения килим бяха още Башар Рахал, Орлин Павлов, Искра Донова, Райна Караянева, Йоана Темелкова, Лана Павлова и други. 

Отсъстваха Александър Кадиев, Бойко Кръстанов и Диляна Попова.

Филмът е снимам основно в Пловдив, както и първата част. 

Прожекцията на филма, който за първи път ще бъде показан пред публика започна в 19:45ч., а на нея присъстваха актьорите, снимачния екип и фенове, а поради големия интерес ще има и още една прожекция, която стартира по същото време. 

"Аз съм си редовно в Пловдив и Пловдив ми е любимия град вече. Леко съм напрегнат, защото още никой не е гледал филма. Зрителите в Пловдив ще бъдат първите, които ще го видят и е важно какви ще са техните реакции. Бяхме решили да изкараме филма на 14 февруари, защото е доста по-любовен от първия", заяви актьорът и режисьор на продукцията Ники Илиев пред TrafficNews.

Това е петият филм, който режисира Ники Илиев.

"Емоцията отново да съм в Пловдив е жестоко, защото самият град Пловдив е много гостоприемен град. Хората в Пловдив са доста по-различни от София. Пловдив е най-европейския град в България. Много се радвам, че първата ни официална прожекция е точно тук. Надявам се и пловдивчани да са щастливи, че са част от нашия проект", заяви актьорът и продуцент на филма Башар Рахал пред TrafficNews.