С изискан коктейл TrafficNews отбеляза 10 години от създаването си. Представители на бизнеса и местната власт в Пловдив, журналисти, общественици и дейци уважиха екипа ни и станаха част от празника. Събитието се проведе в двора на галерия Aeterna. 

През изминалото десетилетие TrafficNews утвърди позицията си на медийния пазар, като изгради име на достоверен източник на информация и успешен партньор на различни каузи и бизнес начинания. Годините, вложени във всеотдайни усилия и труд от страна на радетелите на проекта – Александър Апостолов, Илиян Велков и Парашкева Иванова, доведоха до огромен читателския интерес, на който днес целият екип се радва.

Сега – 10-години по-късно, репортери и редактори се стараем да съхраним доверието, което тези хора са ни гласували, като поддържаме високи професионални журналистически стандарти, етика и прозрачност на поднесената информация. A oбщите каузи за един по-добър и европейски Пловдив са това, което превърна екипа в добре смазана машина.

„През годините TrafficNews инициира и подкрепя различни каузи. При нас ежедневно пристигат десетки сигнали за различни нередности и търсим решение за всеки от тях. Тук е мястото да благодарим на ПР-ите на различните институции, които всеки ден обстрелваме с въпроси. За нас Гласът на хората е важен не по-малко от злободневните политически драми. А за пловдивчани най-важни са транспорта, инфраструктурата, чистият въздух, строителството. Затова и градоустройството, транспортни проблеми и екологията са темите, с които медията ни не прави компромиси. Опазването на архитектурното наследство на Пловдив е сред основните ни каузи и апелът ни към местната власт и държавата е да стане и техен приоритет.

С изключително внимание следим работата на културните институции на Пловдив, с които си партнираме, на младите надежди в спорта, на хората, донесли спортна слава на нашия град, на художниците, артистите, музикантите, на лекарите, на учители и ученици, с които Пловдив се гордее. Фокусът ни върху големите инвестициите и бизнесът, който създава работни места е факт. Ще продължим да работим по всяка от тези каузи!“, сподели пред гостите на рождения ден главният редактор на медията Парашкева Иванова.

Издателите Александър Апостолов и Илиян Велков благодариха на всички, които са част от голямото семейство на TrafficNews. Както и на съмишлениците, които ни подкрепяха, докато в "първите 10" правим малки и големи стъпки в борбата ни за качествена и обективна журналистика, която има силата да променя.

 

 

Медията получи редица поздравителни адреси от институции, учреждения и организации, с които през годините е преплитала професионалния си път. Вижте част от тях:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

УВАЖАЕМ ЕКИП НА ТРАФИК НЮЗ ,

От името на целия екип на Опера Пловдив, ви поздравяваме по случай 10-годишния юбилей на Трафик Нюз!

За това десетилетие вие успяхте да се утвърдите като надежден и доверен източник на информация. Благодарим ви за вашата всеотдайност в отразяването на културните новини от града и за топлото ни партньорство през годините.

Пожелаваме ви още много години успехи, вдъхновение, верни читатели и винаги добро настроение!

Весел празник!

От екипа на Опера Пловдив