Жители на село Цалапица твърдят, че 24-годишния Димитър Малинов е открит мъртъв в канал в близост до селото. Към момента информацията не е потвърдена официално от полицията, но според източници  на TrafficNews става въпрос за убийство, като извършителят е избягал в чужбина.

Кметът на селото Ивайло Димитров заяви пред репортер на TrafficNews, че все още не е запознат с твърденията, че момчето да е открито мъртво.

„Вчера цял ден имаше обходи в селото от жандармерията и полицията. Включиха се и много доброволци, претърсваха навсякъде в населеното място и околността, но до момента момента нямам информация, че е намерен”, каза Димитров.

Припомняме, че следите на 24-годишния мъж се губят преди 7 дни и оттогава никой от семейството му няма контакт с него. Телефонът му продължава да е изключен. Малко преди да изчезне безследно младият мъж е посетил дома на майка си в Цалапица. След това се уговорил за среща с някого и връзката с него прекъснала. Приятелите му от въпросното населено място обаче също не са го виждали от 20 юли.

Твърди се, че камери са го засекли да се качва в черен автомобил, но от кадрите не се вижда номера на превозното средство. Вчера Окръжна прокуратура – Пловдив образува досъдебно производство във връзка с подадените сигнали и постъпилите данни.

Очаквайте подробности!

Близки на изчезналия Димитър от Стамболийски: Мислим, че може да е станало най-лошотоИздирването на младежа продължава активно

Окръжна прокуратура–Пловдив пое случая с изчезналия Димитър от Стамболийски