Община „Родопи” има нов заместник-кмет. Емилия Иванова поема поста от Владимир Маринов, който беше избран за народен представител в 46-тия парламент.

Кметът на община „Родопи” Павел Михайлов представи новия заместник-кмет  пред колегите в общинска администрация. Емилия Иванова поема един от най-тежките ресори в администрацията– „Строителство, инфраструктура и екология”.

„ За година и половина община „Родопи”  показа, че има потенциал да се развива, да печели проекти и да инвестира в инфраструктурата си. Считам, че темпото, с което започнахме и политиката, която следваме ще бъде продължена”, каза кметът Павел Михайлов.

„Приемственост” беше думата, която новият заместник-кмет  определи, като водеща в работата си.  Емилия Иванова е с мениджърски опит, натрупан в частния сектор. От пет години работи в държавната администрация, като регионален директор „Социално подпомагане” в областта.

„Днес отново съм изправена пред предизвикателство. Поемам един ресор, който е труден за управление, но с опита, който имам смятам, че ще бъда полезна в община „Родопи”. Ще продължа постигнатото до момента, пожелавам сили и успех в съвместната ни работа”, каза новият заместник-кмет Емилия Иванова.

При официалното представяне на новия си заместник Павел Михайлов благодари за високия професионализъм и отличната работа на досегашния титуляр Владимир Маринов, който напусна екипа на общината след извънредните парламентарни избори през юли.

„Искрено се надяваме, че и в бъдеще, като народен представител в 46-тото Народно събрание, ще получаваме  подкрепа и съдействие, за да осигурим по-добра среда и условия за хората от община „Родопи”, пожела кметът Павел Михайлов.

На свой ред Владимир Маринов благодари на колегите си и пожела успех в работата на своя приемник.

„ Вярвам, че почтеното и отговорно управление ще продължи, задължени сме да изпълним обещаното и да работим за благото на общината”, каза Маринов .  В знак на призантелност за чудесната работа и усилията , като заместик-кмет на общината той получи подарък- авторска платстика и плакет с герба.

„С новия заместник-кмет Емилия Иванова, смятам  че ще продължим работата в екип, конструктивно, за успешното развитие на общината”, каза Георги Цанков, председател на ОбС”Родопи”.