Дизайнерката Мегз е участвала в пътен инцидент в родния си град Раковски, научи Trafficnews.bg. По данни на очевидци Каканашева е отнела предимството на друг шофьор, докато се придвижвала из квартал "Парчевич". 

Катастрофата станала в ранния следобед, като засега данните са единствено за материални щети. За щастие сблъсъкът не е бил сериозен. От снимката личи, че щетите са основно по предницата на автомобила на Каканашева. 

"Беше със собствения си Мерцедес ML със старозагорска регистрация", потвърдиха пред медията ни свидетели. Пред очите им самата модна икона на Раковски излязла автомобила, дефилирайки в зелена рокля, но деликатно успяла да се скрие от обективите. 

Припомняме, че Мегз бе засечена със същото возило от наш репортер преди два месеца, след като се размина на косъм от това да последва гаджето си Рончев в ареста. На дизайнерката бе наложена мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 10 000 лева. Причина за обвинението срещу двамата бе мистериозното изчезване на предишното возило, управлявано от Каканашева. В хода на резследването на кражбата на "кубчето" , служителите на реда установили, че се касае за застрахователна измама. 

Мегз молила през сълзи братовчед си да смени показанията, изпратила любовно писмо до Рончев СНИМКИДизайнерката от Раковски бе облечена цялата в бяло

Мегз преживя катарзис: Ще се поправим, научихме си урока ВИДЕО"Много те обичам", прошепна дизайнерката на любимия си Рончев