Четири са жертвите на тежката катастрофа, която стана край Баня, научи TrafficNews. По първоначални данни 55-годишна жена е загинала намясто, а 63-годишен мъж издъхна, след като бе откаран в болница. Другите двама, които бяха отведени от местопроизшествието с линейка, са починали на път за лечебните заведения. Те са млада жена на 33 години и млад мъж, чиято самоличност все още не е уточнена.

Жертвите са пътували в кола с регистрационен номер на София област. Другите две коли са редистрани в Пловдив. 
 

Припомняме, че  инцидентът е станал малко след 18:30ч. днес близо до Баня, откъм Карлово. Все още са неизяснени обстоятелства, при които е настъпило произшествието между трите автомобила - Опел, Дачия и Фолксваген.

От удара първата кола се врязала в дърво. В нея пътували четирима души, като за изваждането им от купето са се намесили служители от пожарната със специализирана техника. 

Свидетели на катастрофата посочват в социалните мрежи, че първи на мястото са пристигнали полиция и пожарна. По техни твърдения е имало забавяне на медицинския екип. Тази информация обаче е непотвърдена. 

Все още движението по главен път Пловдив-Карлово е блокирано. До приключването му преминаващите автомобили се насочват по обходен маршрут от Карлово през Марино поле, на разклона с Ведраре към Баня, от където се включват на главния път. 

Зверска катастрофа с три коли край Пловдив, двама души загинахаЖена издъхна намясто, водачът на единия автомобил е починал в болницата