Пиян пловдивчанин преспа в ареста и бе глобен с 150 лева за хулиганство. Той се държал грубо със служители на дюнерджийница, сбил се с клиентите и нападнал охранители и полицаи.

Екшънът се разиграл в последните дни на ноември. Около 1 часа през нощта пловдивчанин във видимо нетрезво състояние бил на павилиона за дюнери на улица „Съединение”. Докато чакал хапването, той започнал да ругае по служителите. Намесили са се клиенти, с които словесната свада прераснала във физическа.

Дюнерджиите се принудили да повикат охранители. На място служители на СОТ се опитали да озаптят ядосания мъж, който в ръката си държал метална тръба. Той обаче се дърпал и викал. Наложило се да бъде повикано подкрепление.

Патрул от двама униформени за минути пристигнал пред заведението за бързо хранене. Те били атакувани с обиди и арогантно държание от страна на агресивния пловдивчанин. Наложило се употреба на сила, за да закопчаят нарушителя и да го вкарат в патрулката.

Отведен в Пето районно, мъжът изкарал нощта в ареста. Бил му е съставен акт за дребно хулиганство, който бе потвърден и от съда. Преди дни Районен съд – Пловдив постанови глоба в размер на 150 лева спрямо провинилия се.