Досъдебното производството срещу Владимир Петков, който бе арестуван за две изнасилвания в Пловдив, е на финала си и той вече е преместен от ареста в затвора, научи TrafficNews.bg.  32-годишният мъж бе арестуван след две жестоки изнасилвания на млади момичета в пловдивския квартал "Кючук Париж".

Владимир бе арестуван няколко дни преди Коледа. Почеркът на сексуалните посегателства бе абсолютно идентичен - жертвите са нападнати в колите си във вечерните часове, между 21 и 23 часа, в кв. "Кючук Париж" - заплашени с нож и изнасилени брутално. Тези съвпадения веднага подсказаха, че става дума за сериен изнасилвач, а подозренията бяха потвърдени след ДНК тест, който показа пълно съвпадение. 

ДНК-то на Петков е било в системата на полицията, тъй като Петков е бил осъден за изнасилване в Пазарджик преди години. Зад решетките е прекарал 4 години и 3 месеца. След като е излежал присъдата си, той излиза на свобода през април 2017, но склонността му към насилие и престъпните му наклонности очевидно не са били повлияни от каторгата. 

Кой е Владимир Петков? 

Криминално проявеният Владимир е на 32 години, като понастоящем живее в Пловдив и работи във фирма за климатици. 

Близки около Владимир коментират, че мъжът показвал изключително странно поведение, сякаш в него има коренно различни личности. Той се държал по един начин вкъщи, по коренно различен на работа. Избухвал лесно, и то в непредвидими ситуации. Целият му профил в социалните мрежи е изпълнен със снимки и клипове с еротично съдържание.

Споделя и интересен цитат за риска, който реферира силно на престъпленията, извършени от него. "Винаги има мигове, които си заслужават риска", верую спазено от него в насилствените актове, които извършва страшно хладнокръвно.  

По време на разпитите Петков категорично отричал и заявявал, че не е нападал момичетата. доказателствата срещу него обаче са сериозни и предстои прокуратурата да повдигне обвинителен акт.