Строителството на една от най-луксозните жилищни сгради в Пловдив - „Regatta Park West“ вече е на финала, а инвеститорът - компанията PLATINUM Invest Holding вече планира нови инвестиции под тепетата. 

„Regatta Park West“ взе златна статуетка по време на XI-то издание на годишните награди за луксозно строителство LUXURY Property AWARDS 2021. Проектът спечели престижната награда „ЛОКАЦИЯ на годината“, заради атрактивните зелени зони, местата за релакс, спорт и близостта му до Гребната база.

Локацията е един от най-важните критерии при избора на жилище, убедени са от екипа на инвеститора.  PLATINUM Invest Holding,  влезе на жилищния пазар в Пловдив преди 2 години и инвестира 5 млн. евро в 78 жилища в „зеленото сърце“ на Пловдив. „Вече сме във финалната фаза от изграждането на нашия проект. Комплексът е с Акт 14 и скоро предстои да бъде завършен“, уточняват от екипа.

 Това е първият проект на компанията в България, а за създаването му те влизат в колаборация с пловдивското архитектурно студио „ЕР ТЕ Консулт” и международното „BURO International”.

„Regatta Park West“ съчетава спокойствието на извънградска къща с удобствата на големия град. Проектът заема парцел от 4,301 кв. м и е с разгъната площ от 7303 кв. м. В него ще има 3 жилищни секции до 5 етажа с общо 78 апартамента и средни квадратури на жилищата от 39 кв. м до 220 кв. м. Все още има свободни жилища, предлагат се за продажба и търговски площи.

„След 3 години в Пловдив, в които наблюдаваме пазара на имоти, ние сме позитивно настроени към бъдещето. Бих подчертал, че основната причина за успеха на Regatta Park West е, че клиентът става все по -запознат с новите технологии и висококачествените материали и търси по-добрата локация за дом на своето семейство. Високите резултати, които постигнахме с пилотната си инвестиция и добрата обратна връзка от нашите клиенти ни амбицира да разширим порфолиото на бизнеса си. В момента подготвяме „Regatta Park West“ 2 и скоро ще обявим подробностите за новия си проект. Жилищата в „Regatta Park West“ са почти продадени, но все още можем да предложим опции за двустайни, тристайни, многостайни и апартаменти с веранди и собствени дворчета”, коментира Рамез Сааде, мениджър бизнес развитие в PLATINUM Invest Holding.  

Лукс в дизайна

Сградата е енергоефективна, с вентилируема фасада с изчистени линии, дизайнът на жилищата е съвременен и функционален. От екипа прецизират добре и довършителните материали, те са с безупречно качество от най-висок клас (врати Hörmann и дограма Schüco). С тях бъдещият ви дом ще се превърне в истински архитектурен шедьовър, обещават от PLATINUM Invest Holding.

Тук ще ви предложат индивидуални схеми на плащане, съобразени с изискванията на клиента. Оказват съдействие и при необходимост от кредитиране при най-добри условия за клиента.

Повече информация можете да получите на телефон: 0888 25 25 25