Една от големите вериги за коса "Златна рибка" вече е част от потрфолиото на Plovdiv Plaza Mall. Най- големият търговски център в Пловдив продължава да бъде любимо място на пловдивчани и гости на града, които посещават както търговските, така и модерните зони за забавления. Водещи модни марки си дават среща в центъра, където всеки сезон клиентите откриват най-новите тенденции и атрактивни предложения на световни и локални брандове. 

 Сред тях вече е и магазин "Златна рибка", който отвори врати в най-модерния търговски център в Пловдив на ниво партер. Официално лентата преряза звездата на българското кино Яна Маринова. Събитието продължи до края на работния ден, като магазинът реализира първите си продажби в Plovdiv Plaza Mall. Стотици приятели, журналисти и посетители в търговския център уважиха откриването и пожелаха успешен старт.

"Златна рибка" е първата и най-предпочитана верига магазини козметика за коса в България вече 14 години, като доставя най-доброто от света на козметиката за коса.  

Магазинът разполага с подбрано портфолио от топ марки козметика за коса за всяка текстура и индивидуална нужда. "Златна рибка" поставя потребността на всеки един потребител от особена важност, като разполага с екип от специалисти, които да консултират и дадат правилния съвет за най-подходящата козметика.