Запълваш една дупка, а дупките остават същия брой. Това само при нас може да се случи. С тези думи се обърна пловдивчанин към редакцията на TrafficNews. Става дума за улица „Дружба“ в Пловдив, която близо половин година е осеяна с кратери.

Преди две седмици пловдивчанин се свърза с медията ни, за да сигнализира, че след изкопни дейности на ВиК са останали кратери по трасето, които не са били асфалтирани месеци наред. 

Наш репортер се свърза с Водното дружество, откъдето потвърдиха, че са извършвали изкопни дейности заради авария в района. Отсечката била подадена за ремонт към строителните фирми, с които ВиК работи, но не стана ясно защо е имало такова забавяне по запълване на компрометираните участъци. 

Ями дебнат по улица в Пловдив близо 6 месеца, ВиК обещават ремонт до седмицаПловдивчани обвиняват строителите, но те не са нито повод, нито причина

Дни след публикацията на TrafficNews е била запълнена една от дупките, но по думите на нашия читател съседна до нея продължава да зее, а междувременно се е появил и нов кратер. 

"Благодаря за бързата реакция от Ваша страна. Но какво се случи? След два дни асфалтираха едната яма, а втората на 50см. остана. Освен това се появи трета ! Може би, за да се запази общата бройка дупки? Не разбирам как може да се изкърпи едната, а съседната-не ?! И така втора седмица. В пълна сила е правилото "българска работа'' ! Или може би Пловдивска работа ?!", посочи пловдивчанинът. 

Той изпраща и снимки от участъка: