29-годишен полицай от Дупница загина в зверска катастрофа на път за работа в София. Рангел Машкудански се блъсна със своя автомобил „Опел“ в движещ се пред него ТИР. Катастрофата е станала в близост до Долна Диканя на пътя Дупница-София около 7,30 ч. 

Младият мъж, който работи в СДВР,  е загинал на място, потвърдиха за Trafficnews от МВР. Причините за катастрофата все още се изясняват. Машкудански беше обявен за най-романтичния полицай след като при завършването на школата в Пазарджик през февруари тази година направи пред целия строй романтично предложение за брак на любимата си Диана. Младият мъж е очаквал да му се роди дете през октомври, твърдят приятелите му в социалните мрежи.

На млади години Машкудански работел като охранител при братя Галеви, които още се издирват от Интерпол. „Не съм набил или тормозил някого, работих при братя Галеви, за да си изкарвам хляба”, коментира този период от живота си Рангел. След като изкара 9 месеца в школата в Пазарджик, той завърши с отличен успех магистратура във Великотърновския университет, специалност „Политология, дипломация и национална сигурност”. 

Веднага след това Машкудански обяви, че мечтата му е да започне работа в ДАНС.