Вандали потрошиха зоната за отдих зад мол Пловдив, съобщи читател на TrafficNews.bg и изпрати снимки. Строшени бетонни пейки и кошчета за смет, изтръгнати и счупени дървета, съборени електрически стълбове. Авторите на баталната сцена са неизвестни , но резултатите са потресаващи. Хулиганите вероятно са влезли на площадката с кола или джип и са мачкали наред. 

Експерти препоръчват монтирането на видеокамери в района, но предупреждават, че е необходимо те да са на 24-часов режим на наблюдение, за да може да се реагира светкавично при сигнал за посегателство. Тъй като при случаи, в които камери са заснели извършители с качулки и маски, в последствие е почти невъзможно те да бъдат разкрити и обвинени. 

Ние от редакцията на TrafficNews.bg също сме възмутени от подобна агресия. Изключително грозно  поведение, което за съжаление не е прецедент .Докато някой се опитва да направи средата за нашите деца по привлекателна и да им създаде условия за игра, други рушат създаденото. Опитите ни да възпитаме чувството на отговорност, ще са безуспешни докато подобни прояви остават безнаказани. Надяваме се полицията да си свърши работата и да накаже виновните. На извършителите трябва да бъде даден урок.

TrafficNews.bg