Преди седмица стартира новата игра във фейсбук страницата Сладко детство „Фиеста хапни и новия айфон вземи”. За да се включат в играта и да участват за голямата награда – чисто нов айфон XS, желаещите трябва да изпратят селфи с една от разновидностите на апетитните бисквити. Бисквитите Fiesta представляват изкушаващи сандвич бисквити с вкусен плодов пълнеж. В магазинната мрежа може да откриете трите вида – с плодов пълнеж кайсия, ягода и горски плодове.

Първият късметлия от играта вече е известен, той получава първата седмична награда – луксозен кухненски аксесоар на известния готвач Джейми Оливър. Участници от цялата страна се включиха в играта. Още много седмични награди очакват своите нови притежатели, а един от всички изпратили селфи, през януари ще получи чисто нов айфон XS.

И първият късметлия e Теодора Илиева. Честито! Тя спечели наградата с това селфи с бисквити Fiesta:

А за всички останали припомняме, че за да участвате в жребия за голямата ни награда – айфон XS, е необходимо да изпратите маниашко селфи заедно с кутия бисквити Fiesta под публикацията за играта във фейсбук страницата Сладко детство. Всички останали, които изпратят само снимка на бисквитите, ще се включат в жребия за една от седмичните награди!

Как да се включите и вие в играта „Фиеста хапни и новия айфон вземи” може да видите тук> Пловдивски бисквити хапни и новия айфон XS вземи!

Ето и някои от атрактивните селфита и снимки, които получихме: