Безстрашни туристи от цялото земно кълбо дават мило и драго за една нощ в най-опасния хотел в света, пише в. "България днес". Двете най-стари кабини на Natura Vive Skylodge на ръба на висока скала в Перу предлагат незабравимо преживяване за цял живот. Висящите на повече от 200 метра над земята капсули са поставени на Андите точно под свещения град на инките Мачу Пикчу. Под тях е Свещената долина на древния народ, чиито потомци обитават високите склонове на Перу.

Смелчаците, които се справят с предизвикателството да се доберат до стаите си за почивка чрез въжета и катерене, вътре получават награда - вечеря гурме и бутилка вино. Безплатно получават и уникална гледка на пейзажа под тях.

Капсулите са направени от алуминий за космически совалки и водоустойчив поликарбонат. Размерът на всяка от тях е 8 на 3 метра. Вътре има две спални легла за четирима души, зона за хранене и екологична тоалетна. Обезопасени са със стоманени въжета, които се проверяват ежедневно от десетки служители. Нощувката за двама в хотел Скайлодж струва 200 лева.

ОЩЕ НОВИНИ - ТУК

TrafficNews.bg