Везни

В любовния си живот вероятно вече не се свързвате толкова добре с партньора си, колкото преди време. Октомври е идеалният месец за решаване на отдавна закъснелите проблеми и поставянето на ново начало. Ще се убедите, че връзката ще бъде много по-силна, отколкото сте предполагали.

Имайте предвид, че не всичките ви работни проекти ще вървят точно както сте ги планирали. Формирайте стратегия за работните си, които искате да предприемете, за да съживите предишния си успех.

Много е вероятно през навлизащия месец вашите финанси да не бъдат в "добро здраве". Подгответе се да бъдете по - гъвкави, защото доста финансови турбуленции биха могли да ви навестят през октомври. Може да понесете неприятни последици, ако направите голяма инвестиция или придобивка. 

 Скорпион

Споровете между партньора и вас през октомври едва ли ще бъдат на дневен ред. Заедно ще преживеете един доста хармоничен месец, в който партньорът ви очевидно ще бъде загрижен за вашето благополучие и ще се отнася с голямо внимание към вас. За семейните не са изключени трусове от битов характер.

Вероятно по-лесно ще вземате важни решения през октомври. Попълвайте задачите си по-ефективно, като ги изпълнявате веднага. Не отлагайте нищо или отказвайте външна помощ! Подобрете способността си да включите и други колеги в проектите си. Всеки тип екипна дейност в която участвате с колегите си ще протича гладко.

Ще се справите с финансовите въпроси с обичайния си апломб и трябва да обмислите различни видове инвестиции. Добрата идея може да означава успешно бъдеще. Дори само да търсите изгодни оферти, ще можете да направите разлика между спекулативни и чисти сделки. 

Стрелец

Октомври е идеалният месец за решаване на отдавна закъснели проблеми и за ново начало, особено по отношение на любовния ви живот. Бъдете смели и говорете за вашите споделени желания и идеи! Ще видите, че връзката на сърцата ви е по-близка, отколкото сте предполагали.

Най-вероятно ще изпитате удовлетворение от работата си през октомври. Не малко работни ангажименти ви очакват, ала навярно вече сте привикнали с динамиката и обема в работен план.

Перфектният сценарий за уреждане на нерешените финансови въпроси предстои именно през този месец. Разбира се, трябва да бъдете внимателни както обикновено, когато се боравите с пари. По-големи покупки като кола или къща да не ви смущават, защото ще успеете.