Рак

Чувството на безнадеждност и негативно мислене може да ви попречи да изживеете весел и щастлив месец. Могат да се появят определени случаи и да ви накарат да действате светкавично. Това може да се окаже полезно за вашите близки и скъпи хора, за да се чувстват по - добре и в безопасност. Пригответе се да посрещнете септември с широко отворени ръце. Ако се съмнявате за нещо в работен план, можете да започнете да интерпретирате целите си. Може да се почувствате като изпитани от света. Въпреки че отбелязвате професионалните си постижения, може да се сблъскате със ситуации, при които напомнянето на вашите колеги за вашата професионална мощ, би била само от полза. Натрапчивото купуване или харчене на пари инстинктивно може да ви накара да направите нещо неоправдано. Следователно трябва да сте нащрек да не станете жертва на неща, които могат да ви причинят проблеми.

 

Лъв

Комбинираното влияние на планетарните транзити може да донесе някои забележителни промени този месец. Меркурий и Венера вероятно ще внесат искра в любовния ви живот този месец. Липсата на гъвкавост обаче може да застраши връзката ви. С напредването на месеца всичко ще си дойде на мястото. През последната фаза трябва да сте предпазливи, за да не брачни или любовни смущения, които могат да ескалират. Има шансове да изживеете красиви романтични моменти в края на месеца. Планетите и техните ефекти могат да предизвикат чувство на ентусиазъм, тъй като кариерата ви изглежда върви към положителната посока през месеца. Бизнес предприемачите могат да получат добри шансове да спечелят някои сделки на високо ниво. Ако сте работили по сериозен проект, трябва да запретнете ръкави, за да се сблъскате с трудности с напредването на месеца. Меркурий може да ви помогне да преодолеете всички бариери и да обогатите позицията си с наближаването на месеца. С планетата Венера има шансове да получите изгодни възможности да подобрите финансовото си състояние. Рязкото планиране и предприемането на рационални действия може да осигури изгодни парични печалби с напредването на месеца. Бъдете внимателни по отношение на паричните въпроси през втората половина на месеца. Трябва да се въздържате от даване и вземане на пари, тъй като Меркурий може да има лош ефект. Можете да се отпуснете, тъй като краят на месеца би донесъл някои възможности да подобрите приходите си.

 

Дева

Месецът е много полезен за мнозина. Независимо дали става въпрос за любов и романтична връзка, или за кариера и финанси, този период се смята за надграждащ и подкрепящ. Някои с удоволствие биха обмислили да вземат подходящ хранителен план, за да поддържат тялото си. Предвижда се кратко пътуване до любимата ви дестинация, което може да донесе усещане за удовлетворение и да ви направи уверени. Може да се наложи да предприемете стъпки за подобряване на личните ви отношения, ако те преминават през трудни времена. Може да се наложи някои от вас да работят много усилено върху своите основи и фундаментални проекти. Месецът изглежда благоприятен по отношение на финансите и повечето от вас може да инвестират в недвижими имоти и да реализират малко печалба. Някои от вас ще се грижат чудесно за родителите си. Това може да привлече всички погледи към вас и да ви направи още по - благовидни.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.