Козирог

Семейните двойки могат да влязат в спорове и кавги, които могат да нарушат хармонията и разбирателството, които имат. Вие наистина ще трябва да говорите и да се разбирате добре заедно. Опитайте се да бъдете темпераментно коректни и да се съобразите с възгледите на партньора си, за да поддържате мир и хармония във вашите взаимоотношения. Тези, които са необвързани, може да се наложи да изчакат още известно време, за да намерят партньора.

Предстоят ви много срещи и разговори през целия месец. Приоритетните решения, които ще вземете през този месец, ще отворят много врати на фирмата, за която работите. Във финансовия аспект можете да увеличите доходите си и да останете в стабилно финансово състояние. Средата на февруари може да ви донесе добри шансове за финансова печалба, която да добавите като паричен резерв.

 

Водолей

В началото на този месец планетите може да събудят емоции, които може да бъдат тълкувани погрешно или да имат нещо общо с миналото ви. Може да има неуспех от ваша страна да останете стабилни или някои недоразумения могат да причинят проблеми. Междувременно може да се наложи да се грижите и за чувствата на другия човек. Може да има избор – който може да се наложи да направите и той няма да е лесен.

Бъдете готови да приемете нови предизвикателства. Може също да се наложи да се научите да се адаптирате и да свикнете с нова и променяща се среда. Това може да се случи на съществуващото ви работно място или евентуално на ново. Опитайте се да дадете най-доброто от себе си в предизвикателствата, пред които сте изправени. Въпреки силната парична позиция, очаквайте отслабване на инерцията през средата на този месец. Избягвайте да подписвате каквито и да е финансови сделки през тази фаза и проверете отново всички финансови въпроси, тъй като ще има евентуални грешки. През втората част на този месец може да има много възможности за печалба.

 

Риби

Очаквайте пълни банки от енергия, динамика и желание да промените някои ваши вредни навици. Най-вероятно ще пристъпите с десният крак портите на март месец. За предпочитане е да избягвате да доминирате в любовен аспект. Ще се наложи да балансирате между професионалния и личния си живот, тъй като любимият ви човек ще има нужда от повече време и внимание. Вероятно ще загубите търпението си и ще бъдете твърде прибързани в действията си.

През целия месец ще трябва да бъдете изключително предпазливи в професионален план. Всеки спор и конфликт с колегите ви може да предизвика сериозни сблъсъци. В резултат на това, работната ефективност осезателно ще спадне и последствията няма да бъдат във ваша полза. Относно финансите, очаквайте незначително увеличение на притока на пари през месецът. Според Меркурий може да ви очаква голяма финансова печалба в средата на месеца и това може да увеличи финансовата си сила. В същото време разходите ви може да нараснат. През третата десетдневка обаче най-вероятно няма да имате големи разходи.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.