Добрин е първият победител в риалитито „Игри на волята”. Той спечели голямата награда от 200 000 лв. преди броени минути, след като получи малко повече от 52% от вота на зрителите. Негов подгласник е "екзекуторът" Юлиан, който завоюва 26 победи от игрите през последните седмици. 

Двамата участници се изправиха един срещу друг в надпреварата за зрителския вот, след като Веселин и Ана Мария отпаднаха от финала. Той се проведе в няколко кръга, като първите два имаха състезателен характер. На крачка от финала бе Веселин, който отпадна в предпоследния кръг от състезанието. Преди него отпадна и единствената дама, класирала се за финала - Ана Мария. 

"Нелепо напускам! Двамата с Юлиян заслужавахме да сме на финал. Смятам, че сме най-комплексните играчи", сподели той. 

Освен вота на зрителите, Добрин бе победител и във "вота на ветераните". Повечето от отпадналите участници го обявиха за свой безапелационен фаворит, докато траеше гласуването. В продължение на около половин час зрителите на Нова телевизия можеха да дадат своя глас за един от двамата финалисти. 

Добрин, който е родом от Карнобат, бе сред най-интересните участници в  "Игри на волята". 27-годишният мъж заяви, че влиза в предаването с мисия да възпита екологичното съзнание у хората. Според него всеки е длъжен да пази природата. Още в началото на риалитито той сподели своята неприрязън към хората, които карат тузарски автомобили и замърсяват околната среда с вредни емисии.