Хитовите на пазара български бисквити само с краве масло се превърнаха в неизменна част от менюто на малки и големи. Причина за това е, не само приятният им вкус, аромат и хрупкава основа, но и качествения им състав. 

Обикновени бисквити произведени само и единствено с качествено краве масло са без палмови или хидрогенирани масла, без изкуствени подсладители, без изкуствени оцветители. Опитайте! Разликата определено се усеща. 

Похапвайки от тях, не само ще донесете наслада на вкусовите си рецептори, но и ще получите възможността да спечелите награда. Участвайте в играта "Буквичките на думата МАСЛО събери и купичка грабни" и спечелете оригинална купичка с крава. 

Участващите опаковки ще бъдат обозначени с промоционален дизайн на опаковката с надпис „Промо / Спечелете 3000 награди”.

Промоцията продължава до изчерпване на количествата на участващите опаковки на пазара, съответно до изчерпване на наградите.

Основният състав на бисквитите е брашно, захар и краве масло. Вкусът им е изчистен и традиционен – на добро печиво. Ухаят на краве масло и имат хрупкава консистенция. Те създават усещане за домашно приготвена вкусотия.

Условия на играта! Следвайте стъпките!

1. След закупуване на участваща в промоцията опаковка, вижте стикера на нея и/или на www.samosmaslo.com. На всяка промоционална опаковка има стикер със скреч лента, съдържащ  промо символ – една от буквите в думата МАСЛО.

2. Изтрийте скреч полето. Открийте и съберете петте отделни букви, които да съставляват думата МАСЛО (по 1 стикер с „М“, 1 стикер с „А“, 1 стикер с „С“, 1 стикер с „Л”, 1 стикер с  „О”). След като имате петте символа,  регистрирайте уникалния код  под буквата „О” на www.samosmaslo.com. Първите 3 000 изпълнили тези две условия ще получат награда – Купа с Кравичка.

3. Запазете петте стикера с оригиналните промо опаковки, на които са залепени и при доставка на наградата до победител, комплектът букви трябва да се върне, като доказателство за достоверност на участника.

Всеки участник в играта има право на неограничен брой участия, т.е. може да спечели повече от една награда по време на промоцията. Участието в играта е обвързано с покупка.

Процедура за получаване на наградите

За да получите награда, трябва да съберете пет стикера заедно с оригиналната промо опаковка, на която са залепени, на участващите Обикновени бисквити само с краве масло, с отпечатани на тях букви, съставляващи думата МАСЛО, изтрили сте покритието под буквата „О”, регистрирали сте кода на www.samosmaslo.com и сте от първите 3 000 изпълнили тези условия, при наличност ще получите нашата награда – Купа с Кравичка.

* Ако имате въпроси, може да ги зададете на game@crystalbg.com.

* При получаване на наградите печелившите са длъжни да удостоверят с документ, че имат навършени 18 години към 21.10.2019 г.

* Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни и нямат паричен еквивалент.

* Промоционални стикери, които са нечетливи, деформирани, променени, дублирани, фалшифицирани, подправени или съдържат печатни, производствени или други грешки и дефекти, включително манипулация на стикера, се считат за невалидни и се обезсилват.

* На стикера, след изтриване на скреч лентата трябва ясно да се вижда отпечатаната буква.

Подсладете се с нещо вкусно и здравословно, само с краве масло!

Промоцията „Буквичките на думата МАСЛО събери и купичка грабни” е организирана от „ЗАХАРЕН КОМБИНАТ – ПЛОВДИВ” АД

Спонсорирана публикация.