Новата песен на талантливите пловдивски певици от 4Magic поведе в класацията на испанската мониторинг компания ВМАТ за Топ 10 на най-слушаните песни в ефира за периода от 28 декември до 3 януари. Възпитаничките на музикалния педагог Руми Иванова от Арт Войс Център са категорични лидери и заради факта, че в десятката попада и дебютният им сингъл "Together (Вечерай, Радо)".  Класацията се провежда от Дружеството за колективно управление на сродни права в музиката и ВМАТ. 

Сред най-добрите десет попада песен и на друга талантлива пловдивчанка, която също работи с Руми Иванова - Деница Караславова. 16-годишната певица скочи в дълбоките води на музикалния бизнес с първия си сингъл „Можеш да ми се обадиш” и успя да плени публиката. Възпитаничката на Хуманитарната гимназия в Пловдив вече е артист на Монте Мюзик. 

Пловдивското присъствие в класацията е още по-впечатляващо и заради факта, че 4Magic и Деница стоят рамо до рамо с утвърдени имена от българската поп и рап сцена като Михаела Маринова, Криско и Тита, Скандау, Графа, Гери-Никол, Деси Добрева.

Снимка: Монте Мюзик

Снимка: Личен архив