Драматичният театър ще привлече в трупата си с четири нови млади попълнения. Ивана Крумова, Катрин Гачева, Паола Маравиля и Стефан Саръиванов бяха избрани на кастинг, който се проведе преди дни. Всички те са възпитаници на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”. Ивана и Катрин са от класа на Пенко Господинов, а Паола и Стефан - на проф. Маргарита Младенова. 

Ивана ще бъде назначена на щат, а другите трима ще влязат в конкретни спектакли през новия сезон. За проектите, в които ще ги гледаме, екипът на театъра тепърва ще разкаже детайли.


Ивана Крумова

Четиримата имат вече зад гърба си немалко изяви. Ивана Крумова е част от спектакъла „Джъмпи” на Малък градски театър „Зад канала”.  По думите на своя преподавател Пенко Господинов  тя „има изключителна енергия, войник е”. Освен това Ивана пее много добре.


Катрин Гачева

Пловдивчанката Катрин Гачева също се справя изключително добре с пеенето, на което станаха свидетели феновете на „Гласът на България”. Младата актриса, която през годините се е занимавала с художествена гимнастика, джаз балет, брейк, бокс, избра Дара за свой треньор по време на кастингите на тъмно.


Паола Маравиля

Паола Маравиля, дъщеря на известната актриса Лилия Маравиля, и Стефан Саръиванов, син на популярния журналист Витомир Саръиванов, вече са познати на пловдивската публика, тъй като дебютираха на професионална сцена през есента на фестивала „Сцена на кръстопът”. Младите актьори са част от спектакъла „Месец на село” – копродукция на Драматичен театър-Пловдив и НАТФИЗ „Кръстьо  Сарафов”.


Стефан Саръиванов

Това е поредната група млади артисти, които ще играят на пловдивска сцена, след Константин Еленков,  Ирина Митева, Климентина Фърцова, Мария Сотирова, Марин Раков, Борис Кръстев, Спартак Панталеев.