Айлякът вече има свой цветен образ, завладял цялата калканна стена на една от сградите в центъра на Пловдив. 

Пловдивчани и гости на града, които преминават през подлез ”Археологически" /на Понеделник пазара/, пристъпвайки по стълбите към Главната улица се сблъскват челно с него. 

Огромен велосипед оставен небрежно до пейка, върху която е поседнал носителят на айляка - младо момче, което безгрижно се наслаждава на спокойствието, съзерцавайки пловдивските хоризонти. Така изглежда благодатта, изрисувана от майсторът на стрийт арт изкуството Димитър Механджийки - Stern. 

Младият артист е одухотворил десетки фасади и пространства в Пловдив чрез виртуозната си работа в графити изкуството. Всички изображения на Stern си взаимодействат по неповторим начин с градската среда и стават интергрална част от нея. Ликовете и човешките фигури са любим акцент на артиста, като сред творбите му има десетки красиви българки, деца, герои в преломната история на България. И не случайно - какво по-вълнуващи от това да погледнеш в стената, а оттам да те гледат персонажи, които с огромния си мащаб и достолепност те карат да надникнеш в техния свят и душевност. 

Новият художествен герой на Stern обаче не гледа към минувачите - той е еманация на "бавния живот" /slow living/, с който Пловдив се гордее и отличава. Освен, че като го видите, ще си спомните, че ежедневието не е просто бързане от точка до точка, той ще ви накара да се усмихнете на красотата край вас, да успокоите ритъма на сърцето и не на последно място - да извадите колелото от гаража и да раздвижите педали. 

Stern донесе лятото в КапанаДимитър Механджийски завърши поредния си шедьовър, различен от всичко, което е правил досега