Близо 600 души аплодираха Павел и Венци Венц на представянето на втория им албум "Upgrade". Събитието се състоя в сряда в столичен клуб. В рамките на час успешното хип-хоп дуо представи 18 парчета, разделени тематично от 4 трака с философски размисли за личностното развитие и тежките предателства от тв водещия Стойчо Керев. Въпреки торнадото от купонджийски звуци на финала един рефрен се оказа по-заразен от останалите и се превърна в лаф сред феновете. „Ще те изям, бе!“, един от трите фичъринга с братята Пламен и Иво Добреви в албума, зариби присъстващите до такава степен, че продължението на заканата - „сладурано“, ги накара да прекръстят закачливо песента на „Сладураната“. Това е негласна традиция сред феновете на Павел и Венци, за които „Вдигам левел“ с Криситиан Костов бързо стана „Самолета“, а един от последните хитове на дуото „Само да поискаш“ взе да се котира сред тях като „Ламбото“ (б.а. съкратено от ламборгини).

Специалната вечер на Upgrade бе открита от Михаела Маринова, чиито мощен глас е гвоздей в заглавното парче. Любо Киров се присъедини към момчетата за „Не бих могъл“, а с Дара Павел и Венци споделиха история от „Хотел 5 звезди“. Специалната за Павел и Венци вечер трябваше да бъде споделена и от Алма, малката дъщеря на музикалния им продуцент Станислава Армутлиева, която през изминалата година се утвърди като новото чудо в бг попа и само с два сингъла зад гърба си проби на територии като Русия, Германия, Испания, Италия, Турция и Полша. С Алма Павел и Венци записват едно от най-меланхоличните си и музикантски парчета – „Адрес“. Вместо живо изпълнение публиката видя премиерно стилното черно бяло видео към „Адрес“, защото Алма бе избрала да наблегне над уроците в Англия в този момент. 

След края на шоуто феновете извиха опашка за снимки с Павел и Венци, които не отказаха прегръдка и селфи на никой. Премиерата на албума бе уважена от Мария Илиева, младите звезди на „Вирджиния рекърдс“ Йоана, Ева Пармакова и 4 Magic, рок легендата Стенли, Искрата, Тита и финалисти от последния сезон на „Гласът на България“.

Любимите жени на Pavell & Venci Venc’ в новото видео на дуета с Любо КировДве различни музикални поколения се събират в парчето "Не бих могъл"

Стенли се завръща с нов албум след 17-годишна паузаЛюбо Киров ме насърчи да издам "Чужди тела", споделя певецът пред TrafficNews

„Не бих могъл"... Pavell & Venci Venc’ в дует с Любо КировХип-хоп дуото покани Любо, за да създадат изповед към най-близките им хора