Хиляди аплодираха Мария Илиева по време на снощния й концерт на Античния театър в Пловдив, където гласовитата певица представи най-доброто от творчеството си през годините. "За мен е привилегия да бъда тук, на една от най-магнетичните сцени в България", сподели изпълнителката. 

Безспорно най-емоционалният момент от концерта й бе този, в който до нея се качи пловдивчанинът Красимир Шивачев - победителят от играта със снимки с билети за концерта.

Припомняме, че Илиева се свърза с него лично преди дни, за да му съобщи, че ще изпее песен специално за него. Младият мъж се появи с огромен букет и развълнуван, прегърна своята любимка. След което грабна микрофона и запя "Нека вали". Мария не можа да повярва, че е толкова талантлив, и за няколко секунди го слушаше изумена. Но все пак двамата завършиха песента заедно под бурните аплодисменти на публиката. След като бе извикана на бис, певицата изпълни папчето още веднъж.

През цялото време публиката припяваше както по-старите песни, така и новите парчета от творчеството на Мария Илиева. Специален гост на спектакъла бе Любо Киров, а двамата зарадваха хилядите зрители с изпълнението на "All right".

С концерта под тепетата певицата даде старт на лятното си турне. На 14-ти юли публиката в Летния театър на Бургас ще види за пръв път заедно на сцената Мария Илиева и победителя от „Като две капки вода" Стефан Илчев. Летният театър на Варна пък ще посрещне Графа и Любо Киров по време на „Всичко – най-доброто от Мария Илиева".

Ето кои моменти запечата обективът на Trafficnews.bg: