Една от най-обичаните български изпълнителки Деси Добрева създаде нещо наистина специално на вчерашния си концерт-спектакъл "Лудо младо" в Пловдив. 

Събитието се проведе в комплекс "Сила", която се напълни с хора, тръпнещи в очакване да чуят емблематични фолклорни песни, представени по един различен начин. 

Денят бе много лично изживяване за Деси, тъй като освен концерт в любимия Пловдив, тя отбеляза и своя рожден ден. 

Певицата поднесе един наистина разтапящ сетивата концерт, сякаш лично адресиран към всеки присъстващ в залата. Музикалният спектакъл беше красив, романтичен и емоционален, а атмосферата бе изцяло допълнена от музикантите в бенда "Лудо младо" и танцьорите от "В шоплука".

Изпълнителката смени 6 тоалета - 4 официални рокли, изчистена дълга бяла риза и народна носия. 

Начало на събитието Деси Добрева постави с изпълнение на песента "Кой уши байряка", а минути по-късно последва специална изненада! Група гайдари излезнаха от публиката с балони във формата на сърца и поздравиха певицата за рождения й ден с изпълнение на песен Happy Birthday, изсвирена с гайди. 

"Невероятни сте! Страшно ми е приятно, че сме заедно! Имах щастието да усетя каква невероятна публика сте вие от Пловдив преди няколко месеца на същата тази сцена, заедно с голямата израелска певица Ищар и съм ви страшно благодарна, че отново сте тук и сте толкова топли и сърдечни! Благодаря ви! Един артист без своята публика е нищо. Това не е обикновен концерт, това е много сърдечен концерт и аз съм в изключително настроение, защото както повечето от вас знаят имам рожден ден, така че вдигайте ръцете горе и пейте с мен. Искам настроение, защото днес сме се събрали да се забавляваме." - с тези думи се обърна се към всички присъстващи Деси Добрева.

Последваха изпълнения на песните - родопската "Покачила сай Тудора", представена в реге версия и македонските "Македонско девойче" и "Пустоно лудо и младо".

За всички, които вярват в любовта прозвуча и любимата на всички българи "Зайди,зайди ясно слънце", а публиката се изправи на крака, пригласяйки подобаващо на Деси.

 

Концертът продължи с изпълнение на "Едерлези", а след нея чухме така въздействащата "Песен за червената шапчица", на която всички присъстващи вдигнаха мобилните си телефони нависоко, наподобяващи звездно небе. 

На музикалния спектакъл публиката се наслади и на "Рипни, Калинке", "Вървят ли двама", "Море сокол пие", "Лудо младо сън засънило", "Йовано, Йованке", "Девойко мъри хубава", "Катерино моме".

Публиката възторжено се изправи на крака и последва очаквания бис, а Деси се премени в тениска с надпис "I love Plovdiv" и за финал на концерта изпълни "Ах, къде е мойто либе", "Море пиле, славей пиле" и тракийска китка, на която се извиха кръшни български хора.